Дата придбання послуги: 25 серпня 2018 Написано: 18 жовтня 2018 |
Турфірма: Anex Tour Туроператор (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Представники Анекс Тура – нахабні, тупі, жадібні здирники. Чому туристи ОБОВ'ЯЗАННІ відвідувати їхні збори з втюхування екскурсій? Чому проблеми туристів вирішуються, якщо ти на збори приходиш, а якщо не приходиш, тебе демонстративно ігнорують? Постійно залякують туристів – то не приїдуть забирати з готелю, то обіцяють якісь проблеми із поліцією тощо. і т.д. З нами відпочивала сім'я з дитиною. У них забився унітаз у номері. Готель проблему не вирішив. Представник Анекс Тура погодився допомогти вирішити проблему лише після того, як люди прийшли на збори про екскурсії! Проблему з унітазом в обмін на екскурсії!! Анекс Тур явно щось плутає у своїх пріоритетах. Дуже негативне враження від них!
І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації усього туру і відношення до людей! Бажаю Аккорд-туру банкротства. Заслужили!!!
І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації всього туру та відношення до людей! Бажаю Акорд-туру банкрутства. Заслужили!