Відгук про турфірму Anex Tour Туроператор (Київ)

Кинуті на кордоні з Ізраїлем

Дата придбання послуги: 25 грудня 2010
Написано: 27 березня 2012
2.0
Турфірма: Anex Tour Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Взяли путівки до Шарму готель Санрайс 5*. Нічого не говоритиму про заселення тривалість якого була 4 години (пройшов дощ перед нашим перельотом НОНСЕНС. Взяли екскурсію до Ізраїлю. Болісна дорога, 7 годин простоя в черзі на митному контролі Ізраїлю. І коли вже всім ставлять візу і впускають до країни. Нам 4 -людинам ставлять ВІДМОВИ (АНЕКС ТУР НЕ подали наші документи на митницю).Представнику Анексу в Ізраїлі сказали про цю ситуацію, вона підійшла до нас ПОСЛУХАЛА і швидко ВТЕКАЛА. Митники нас просять покинути їхню територію. чому нас ДЕПОРТУВАЛИ Після довгих пояснень нас випускають з митниці о 4 ранку в ПУСТИНЮ за 150км від готелю до шалених арабів.Нас було 3 дівчини і дякувати Богу з нами був хлопець. Як побиті собаки прямо йдемо до представника Яші, який напарив екскурсію... Гроші за екскурсію вибивали 2 дні(Віддали під розписку, що претензій не маємо) остинницю ніхто не повернув. Зіпсовані 3 ДНЯ відпочинку!!!!! НЕ РАДЖУ. У ІНШІЙ КРАЇНІ БЕЗ ПОДІМКИ ТУРОПЕРАТОРА ТУРИСТИ БЕЗОХИСНІ!!!! НА СЕБЕ ВИПРОБУВАЛИ!!!

Коментарі (1) залишити коментар
аватар stepanishenko
stepanishenko

читайте відгуки туристів перш ніж брати екскурсії у туроператора

вт, 27 бер 2012, 13:07