Відгук про турфірму Anex Tour Туроператор (Київ)

Гід ANEX TOUR в домінікані Артем-шахрай!!!! Туроператор не відповідає

Дата придбання послуги: 12 жовтня 2021
Написано: 15 листопада 2021
1.0
Турфірма: Anex Tour Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

нам попався шахрай Гід ANEX TOUR Артем (+18297628416), Домінікана, який продав багатьом туристам неіснуючу екскурсію!!!!!???????????????????? ми купили тур на Саману з відвідуванням гори Ротонди, відомої гойдалки над прірвою; спостереження за широкими островами, відвідування острова баккарді. Про те, що екскурсія зовсім інша, у місцевих гідів куплена, дізналися через дві години після виїзду з готелю, після того, як зібрали всіх бажаючих по готелям! Причому Артем нам її продав, знаючи, що маршрут зовсім інший. По телефону почав нахабно брехати, що дороги на ротонду ЗАВАЛИЛО???? і вночі вигадали іншу екскурсію. Гід в автобусі, чуючи нашу розмову з гучного зв'язку, пояснила, що екскурсія відкатана і наш гід весь маршрут знав, звичайно, заздалегідь. Причому із заявлених об'єктів за новою екскурсією нам показали менше половини, тому що розбірки тривали близько трьох годин. По суті, офіційний гід ANEX TOUR аферист Артем продав нам дешеву екскурсію місцевих гідів за ціною майже втричі дорожчою!. І після пред'явлення претензії Анексу, вони так і погодилися повернути по…. 30 доларів! Це за не відповідну екскурсію!!! І то на третину! Повна ціна була 125 доларів. Ми на слід день відлетіли і зараз пробуємо повернути ці гроші вже з дому-поки питання не вирішено. Замість того, щоб зв'язатися з ошуканими туристами і по-людськи вирішити питання, нам кидають кістку, вірніше поки що обіцяють її кинути. ANEX TOUR не відповідає за дії своїх співробітників і начхати хотіла на туристів з високої вежі !!!????????????????????