Відгук про турфірму Anex Tour Туроператор (Київ)

Терміново міняти готельного гіда та жах із перенесенням часу вильотів

Дата придбання послуги: 26 Січня 2018
Написано: 07 лютого 2018
4.0
Турфірма: Anex Tour Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Цитую з відгуку враження по гіду та перельоту:

Окремо хочу написати за гідом АНЕКС-Тура МуХамеду. Це не відноситься до готелю, більше як інфо для туристів. Агресивний хам. Якщо не береш у нього екскурсії (ми на 5 днів на море приїхали, екскурсії нам барабаном) - хамит і загрожує. Впіймав мою дочку за руку за територією готелю, коли я підбігла - почав кричати, що він знає, що ми йдемо купувати тур до Ізраїлю в місто і погрожував, що не відправить нас додому (хахаха), наче він підслухав розмову з туристами про те, що ми збираємось до Ізраїлю їхати. І так багато туристів на нього скаржилися, що з ними такі ситуації виникали. Такі "співробітники" просто підривають авторитет компанії, де працюють.

Повернення додому було довгим і стомлюючим. Замість вильоту о 13.00 нам повідомили, що летимо о 16.00. Ми всі одягнені, багато хто без обіду, з 13.00 зібралися на ресепшн. А потім помчало: 16.55, 17.55, 18.55… О 19.55 нам повідомили, що нас везуть поселяти в інший готель. Всі голодні, речі упаковані у плівку, одягнені у светри, а на вулиці спека. Перевезли нас о 21.00 в інший готель (з 13.00 !!!), погодували та розселили в номери. За підсумком через 4 години, о першій ночі нас знову зібрали і повезли в аеропорт. Вилетіли ми о 4.55..... Замість о 13.00 напередодні.