Дата придбання послуги: 26 серпня 2018 Написано: 11 вересня 2018 |
Турфірма: Anex Tour (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Гід у готелі в Шармі:
1. Втюхування турів не припиняється, брешуть багато. Так вас під страхом того, що не відлетите і вам потрібно терміново зареєструватися заженуть на двогодинні збори, на яких вам активно продаватимуть тури, половина інформації про які буде неправдою. Це буде відбуватися в чудовий ранковий час, який ви могли б провести на відпочинку, а не в обідню спеку, що було б ще якось зрозуміло.
2. Був дуже засмучений примусовим шопінгом під час "екскурсії містом". Обіцяли на годину інший повозити показати мечеті, в результаті "екскурсія" зайняла пів дня з яких більшу частину ви сидите в магазині з цінами х3 до ринку. За цю умовно безкоштовну екскурсію заплатіть часом та нервами.
3. Апофеозом була екскурсія яхтою. З дрібного:
"прекрасний масажист" = стрімкувате масажне крісло
"40 хвилин дайвінгу" = 5-10 хвилин вас за руку водять навколо рифу щоб сфотографувати та продати фото за 20 $. Поплавати не дадуть
"повне обслуговування, офіціанти на борту" = пара пляшок спрайту та сулія води - приходь наливай
А ось головне:
Все враження від поїздки нам зіпсував помічник інструктора, який грубо домагався моєї дівчини, коли я відійшов поплавати. Докладно писати ніяково, але була натуральна жерсть. Реакція анексу на місці "Вибачте, хочете ми вам фотки за 10 $ а не 20 $ віддамо?quot;. Ми ще перебували у певному шоці, щоб адекватно відреагувати на таку нахабність. Прийшли до гіда у готелі. Після шоку хотіли відмовитися від поїздки на їхню "дискотеку". Копійна поїздка по 10 $ з особи. Розповіли про те, що сталося. Реакція Анекса: "Нам шкода, вибачте. Ми не працюватимемо з цим інструктором. А від дискотеки відмовитися не можна, дивіться, тут правила". Нам не потрібна була компенсація. Нам потрібна була повага і спроба людей, яким ми себе довірили, хоч якось згладити те, що сталося, і показати, за що вони беруть гроші.
Короткий висновок - оминайте Анекс десятою дорогою. Переплачувати їм за екскурсії немає сенсу, з тими ж ризиками можна їхати у кілька разів дешевше з вулиці. Багато слів, мінімум дій, коли справді щось трапляється.