ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ARTANIA TRAVEL
Фірма трапилася автоматичною розсилкою. Менеджер Світлана. Оперативно відреагували, запропонували гарну ціну. Документи надіслали мейлом. Все зручно та добре. Рекомендую. Після прильоту та організації проблем не виникло. →
Рекламник був одним із найкращих. Величезна подяка за організацію Артанії Тревел, і особисто Лесі, а також стороні, що приймає, - Delux Holidays. Особлива подяка нашому гіду на Шрі-Ланці – Асанці. Завдяки йому ми дізналися дуже багато цікавого про країну та полюбили її. →
Рекламник до Індії організувала ARTANIA TRAVEL, м.Київ. Нас зустріли у Делі партнери ARTANIA TRAVEL – компанія Holiday Club. Індійські товариші одразу проявили себе як примітивні шахраї. Програма туру не виконувалася, пристойну частину пам'яток ми пропустили, нас намагалися поселити на Гоа в дешевий брудний клоповник замість п'ятизіркового готелю. →
У квітні рекламний тур до Індії організувала ARTANIA TRAVEL, м. Київ. Нас зустріли у Делі партнери ARTANIA TRAVEL – компанія Club Holidays. Виявилося, що вони мають ще одного українського туроператора та організатора цього "чудесного туру" - Club Holidays м. →