Турфирма Artania Travel

Южноукраїнськ Энергостроителей
(098) 9684215
Показати на мапі »
Київ Киквидзе, 4 (m. Звіринецька)
(063) 2550849, (097) 4183708
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
4,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ARTANIA TRAVEL

Гарна турфірма

їздив(а)  11 років тому
8.0

Фірма трапилася автоматичною розсилкою. Менеджер Світлана. Оперативно відреагували, запропонували гарну ціну. Документи надіслали мейлом. Все зручно та добре. Рекомендую. Після прильоту та організації проблем не виникло.

Відмінний рекламник на Шрі-Ланку з компанією Артанія Тревел

їздив(а)  13 років тому
9.0

Рекламник був одним із найкращих. Величезна подяка за організацію Артанії Тревел, і особисто Лесі, а також стороні, що приймає, - Delux Holidays. Особлива подяка нашому гіду на Шрі-Ланці – Асанці. Завдяки йому ми дізналися дуже багато цікавого про країну та полюбили її.

Тримайтеся подалі від Artania

їздив(а)  12 років тому
1.0

Рекламник до Індії організувала ARTANIA TRAVEL, м.Київ. Нас зустріли у Делі партнери ARTANIA TRAVEL – компанія Holiday Club. Індійські товариші одразу проявили себе як примітивні шахраї. Програма туру не виконувалася, пристойну частину пам'яток ми пропустили, нас намагалися поселити на Гоа в дешевий брудний клоповник замість п'ятизіркового готелю.

Artania Travel - рекламний тур

їздив(а)  12 років тому
1.0

У квітні рекламний тур до Індії організувала ARTANIA TRAVEL, м. Київ. Нас зустріли у Делі партнери ARTANIA TRAVEL – компанія Club Holidays. Виявилося, що вони мають ще одного українського туроператора та організатора цього "чудесного туру" - Club Holidays м.

Рейтинг турфірм Украины