Відгук про турфірму Artania Travel (Київ)

Тримайтеся подалі від Artania

Дата придбання послуги: 12 березня 2013
Написано: 19 квітня 2013
1.0
Турфірма: Artania Travel (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Рекламник до Індії організувала ARTANIA TRAVEL, м.Київ. Нас зустріли у Делі партнери ARTANIA TRAVEL – компанія Holiday Club. Індійські товариші одразу проявили себе як примітивні шахраї. Програма туру не виконувалася, пристойну частину пам'яток ми пропустили, нас намагалися поселити на Гоа в дешевий брудний клоповник замість п'ятизіркового готелю. Коротше, індійці щосили намагалися заощадити і хапнути грошей у будь-який спосіб, навіть намагаючись виселити туристів із заброньованого готелю раніше терміну. Все це абсолютно не хвилювало керівника нашого гурту від ARTANIA TRAVEL Лесю Ляшенка. Навпаки, на вимогу індійців панночка зібрала з групи гроші за заздалегідь оплачені екскурсії. Незрівнянна Леся виявила коров'ячу байдужість до того, що одна людина з нас захворіла і відстала від групи, пальцем не поворушила для того, щоб групу поселили в готель, вказаний у програмі, а не в сарай. Домогтися від неї елементарної інформації було неможливо, Лесі просто це було нецікаво. Всі гострі проблеми, яких за поїздку було більш ніж достатньо, вирішувалися виключно членами групи самостійно. "А шо таке, я ж сюди приїхала як ви..." - це стандартна реакція нашого керівника на зовнішні подразники. Але нахамити теж може, якщо наполегливо спробувати вивести її зі звичайного сутінкового стану.

Коротше, Індія – країна хороша та цікава, але від поїздки залишилося бридке почуття. Не раджу мати справи із ARTANIA TRAVEL. До речі, Леся як директор цього чудового туроператора.

Коментарі (4) залишити коментар
аватар Kadenko3
Kadenko3

Нас кинула фірма "Джонн Ап" на поселення в Іспанії. Заселили в сарай "Хаєм I" у Салоу, на 1500 номерів, в іншому місті та регіоні, замість тихого готелю Калельє "Монт - троянди", на 120 номерів. Нас поставили перед фактом. Спали з 14-ї дві ночі, дуже галасливо було цілодобово. Судимося рік, ми виграли суд, але вони сказали, що подаватимуть апеляцію. Компенсація сміховинна, але моральне задоволення ми отримали.

пт, 28 сер 2015, 14:00