Дата придбання послуги: 13 липня 2020 Написано: 20 липня 2020 |
Турфірма: Coral Travel Турагентство (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Летіли 13. 07. 2020 року у відпустку в Кемер на 6 ночей. Готель RESIDENCE RIVERO HOTEL 4*, що приймає сторону Odeon Tours. Огидне ставлення до клієнтів у приймаючої сторони! "Гаряча лінія" не працювала після 18:00 (заявлена як цілодобова), при дозвоні наступного ранку після 10:00, у грубій формі, що не представився оператором, було заявлено, що наші претензії нікого не хвилюють, ніхто нам нічого не винен. Таке враження, що зі мною спілкувалася хабалка на ринку, а не представник компанії, клієнтом якої я є. Готель, який відноситься до групи Otium Inn, не відповідає ні заявленим 4* ні типу харчування all inclusive. Годують людей помиями, номери дуже пошарпані, на пляжі все платно, автобус до пляжу їздить аж! 6 разів на день, а не щогодини, як заявлено у візитівці готелю. Готель Каміль, коли потрібна була допомога відморозився, і сказав що він не має жодного стосунку до вирішення питань клієнтів. Мабуть, його завдання тільки напарювати екскурсії, чим він власне і займався. Вартість на двох за 6 ночей 21 000 грн. , але виявилося тільки для нас. Інші відпочиваючі платили по 16 000 - 17 000 тисяч за 7 ночей! А були такі, що приїхали на 12 ночей за 18 000 тисяч. Вкрай незадоволена роботою тур оператора, який за мої гроші виставляє мене ідіоткою.