Турфирма Coral Travel Турагентство

Рейтинг турфірми:
7,7

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ CORAL TRAVEL ТУРАГЕНТСТВО

10.0

Купували ми в турагентстві Coral Travel, але туроператор у нас був Anextour. Дуже добре поставилися до нас, врахували всі нюанси, підказали, почули що я хотів, підказали, що вони знали, швидко прийшли до одного рішення і оформили путівку.

9.0

Тур я обрала сама, прийшла до агенції, сказала, що саме хочу і купила. Мене все влаштувало у їхній роботі. Оператор у нас теж був КОРАЛ ТРЕВЕЛ, представник цього оператора – гід у готелі пропонував екскурсії, робив свою роботу, все нормально було.

10.0

Абсолютно все влаштовує в цій агенції, ми другий рік поспіль до них звертаємося. Співробітники уважні, завжди допоможуть та підкажуть. Ми задоволені їхньою роботою на всі 100.

10.0

Все було чудово. Там працюють дві Наталки, вони мене про все попереджали заздалегідь і про перельоти. Добре відпрацювали. Ми працювали з ними вперше, мені їх порадили. Через них ще їхатиму до Мармаріс.

10.0

Все, що я хотіла, все мені надали в агентстві. За нами приїхав добрий трансфер і довіз нас до готелю. Була затримка рейсу на 1 годину, коли їхали назад, але нас попередили про це заздалегідь перевізник був Anextour.

10.0

Абсолютно все нас влаштовує у роботі цієї агенції, ми вже вдруге їдемо з ними. Жодних нарікань на агентство немає, вони всі розповідали, інформацію надавали в повному обсязі, супроводжували нас у поїздці.

9.0

Не було жодних претензій до агенції. Мені з усім допомогли, все підказали. З рейсами ми не мали проблем, затримка була лише на півгодини. Те, за що ми заплатили, ми й отримали.

10.0

Готель я цілеспрямовано вибрав сам, потім знайшов агенцію, звернувся до них за покупкою туру. Вони всі оформили швидко та оперативно, запитань до агенції немає.

10.0

Хотіли б висловити менеджеру доброзичливість за те, що нас так приємно зустріли швидко і якісно обслужили. Найгідніший сервіс із усіх! Молодці!

3.0

Спочатку вибрали собі тур Фортуна Мармаріс, після приходу в тур агентство нам повідомили, що цей тур жахливий і запропонували інший. Запропонували нам Rios Beach Hotel, хоча за відгуками він не дуже, турагенство нас заспокоювало, що це все накручені відгуки, це конкуренти пишуть.

1 2 3 4 5

Рейтинг турфірм Украины