Турфирма Coral Travel Туроператор

Київ ул. Бульварно-Кудрявская (Воровского), 24, БЦ "RENAISSANCE" (м. Університет)
(044) 4950060
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
6,4

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ CORAL TRAVEL ТУРОПЕРАТОР

Погано здійснено перевезення пасажирів

їздив(а)  1 рік тому
3.0

Їхали автобусом до Болгарії на початку вересня 2023 року з Києва до Несебра та назад. Автобуси не призначені для тривалих переїздів. Мало місця для ніг, неможливо відкинути сидіння, щоб не заважати іншим пасажирам.

Довго возять за заправками

4.0

Час, за який добиралися на трансфері іншою фірмою в Кемер з аеропорту-1,5 год. Корал-3 години, через все місто, заїжджаючи на заправки, де втюхують у три дорогі товари. Не рекомендую.

Корал Тревел

1.0

Був куплений та оплачений тур через Корал у червні, тур з 17.10.21. За два тижні до заїзду надходить повідомлення, що овербукінг і пропонують п'ятірки, але такі говняні. Я дзвоню в готель і з'ясовується, що оператор Корал відправив заявку тільки!! 29.

Корал тремтів у Єгипті повний ТРЕШ

3.0

Вибрали даного тур оператора з того що запропонував тур агент, через більш прийнятну ціну для нас. заповнення цих же імміграційних карт або заповнюйте самі. Друге це жахливе ставлення гіда при готелі Мустафа, обізвав нас злиднями і не захотів приймати анкету по коронавірусу так як він продавав екскурсії і не міг відволіктися щоб просто прийняти документи, нам довелося чекати з двома дітьми близько години .

Аваз та Ельнур з готелю Улусой ганьблять фірму та готель Улусой у Кемері

2.0

Будьте обережні з готельними гідами від Coral traval Авазом та Ельнуром, що знаходяться на території готелю Улусою! Вони продають обманом тури, які не відповідають дійсності. Наприклад, продали нам тур на яхті Мальдів на 15:30 і сказали, що програма до 21:00 з відвідуванням Черепашого острова та водоспаду.

Чудовий сервіс

10.0

Подорожував від Coral Travel вперше - добре все організовано до дрібниць: трасфера з/в аеропорт, приємний в усіх відношеннях готель Ельнур - респект, інформаційна підтримка в смартфоні. Скористався екскурсійною пропозицією від Coral Travel (Pamukkale) – все пройшло на ура.

туроператор Coral Travel - шахрай

1.0

Урізають куплений тур, який був затверджений турагентом, на 2 дні – міняють за добу, а то й кілька годин до відльоту: - ранній нічний виліт ТУДИ (наприклад, 05:00 KBP - 08:00 SSH) на денний або вечірній (14:00 KBP - 17:00 SSH) - пізній вечірній ЗВІДТИ (наприклад 19:00 SSH - 23:55 KBP) на ранній нічний цієї доби (06:40 SSH -11:45 KBP ).

Гід ледар!

3.0

Шановний корал, пніть свого гіда. У нас вілет біл 03.05 з Хургади до Києва 02.05 о 18:00 небуло в готелі ніякої інформації про час вильоту, ніїчого, о 20:00 нарешті зловили гіда і він повісив інформацію на дошку, зі словами - ще ж рано.

Місцевий персонал жахливий

1.0

Цього Тур оператора не обирали. І дуже пошкодували про це вже на місці. Їздили у брендованих автобусах лише двічі. З аеропорту до готелю та назад. Відпочивали в готелі Rehana Sharm Resort, Aqua Park & ​​Spa 4* готель Махмуд на першій зустрічі (коли можна було зрубати бабло на екскурсії) розповідав як у них все організовано і комфортно, що гіди завжди у формі і їх можна дізнатися серед інших операторів.

Так собі

5.0

Організація дуже хаотична. А пам'ятка купа неточностей. В екскурсіях на місці багато обману. Кілька разів при мені люди ошукали - гідні гіди обіцяють одне, а на практиці інше.

1 2 3 4

Рейтинг турфірм Украины