Дата придбання послуги: 17 квітня 2021 Написано: 26 квітня 2021 |
Турфірма: Coral Travel Туроператор (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Цього Тур оператора не обирали. І дуже пошкодували про це вже на місці. Їздили у брендованих автобусах лише двічі. З аеропорту до готелю та назад. Відпочивали в готелі Rehana Sharm Resort, Aqua Park & Spa 4* готель Махмуд на першій зустрічі (коли можна було зрубати бабло на екскурсії) розповідав як у них все організовано і комфортно, що гіди завжди у формі і їх можна дізнатися серед інших операторів. Підсумок. Оглядова екскурсія Шарм. Приїхала якась чума, у затяганій сорочці у клітку, старих джинсах. А екскурсію озвучувала таким тоном, що хотілося заткнути вуха. Напевно її дуже задовбало, те саме читати щодня з листочка. Але шановний Coral, я заплатила 15 дол і хочу бачити гарну картинку та чути хоч трохи позитиву в голосі людини, яка розповідає про місто. Екскурсія полягала в поїздці до пам'ятника квітки, де дуже смерділо сечею. Потім повезли до однієї крамниці за сувенірами, потім до іншої крамниці за дуже дорогою косметикою. Місця пригодовані, бо скрізь давали номери, щоб після покупки чогось віддати частину виторгу. Потім привезли до мечеті, на 1 хв.. Потім повезли до ресторану, що більше нагадує їдальню. І лише у ресторані до нас приєднався гід у костюмі. Дівчина вже поспішила до іншої групи. Гід порадив місце з фруктами, найкращими у місті. Підсумок. Мене хотіли обдурити на 5 дол. Ще й продали зелений папайя, який коштував 10 дол і був викинутий на смітник. А найголовніше, що нас возили в музей (екскурсовода не було, просто включили запис, але всі тинялися де хотіли), але найдивніше, що поруч випадково виявилася лавка солодощів. Слова гіда – тут найсвіжіша продукція, яку купують усі місцеві. Ціни великі. Наприклад, коробка 1 кв фініки та цукерки на їх основі 20 дол. Дивно, але в магазині готелю я купила таку ж коробку всього за 6 дол. Нехила націнка. Теж саме про пастилу з манго, вони мають 7 дол, а готелі 3 дол. Потім була екскурсія яхтою. У готель приїхав бусик із незрозумілим хлопцем із табличкою Coral. Одягнений у футболку та джинси. Поки віз нас до причалу, намагався продати маску для плавання. Стверджуючи, щоби на яхті безкоштовних немає. На воді було все нормально, команда чудова. Гід приєднався лише на яхті до нас. Плавати було прикольно, але не можна було відпливати далеко від інструктора, тому всі, як сардини, кружляли навколо нього. Підсумок, на другій зупинці мало не забули одного нашого, ледве вмовили, що це наш і його треба почекати. Приємно, що фотограф був не нав'язливий, просто запитав, чи хочете фото чи ні і все. Найбільший сум – катання на квадрациклах. У нас вже є досвід цієї екскурсії у великій групі, тому ми хотіли маленького та вільного пересування. Це пояснили готелю і заплатили скільки він сказав. Підсумок, нас знову привезли на бусіку з лівим водієм на базу і сказали йдіть, он ваша група. Там стояло 20 людей. Я потроїла скандал і сказала гіду дзвонити Махмуд. Нічого не зважилося, він звинуватив усіх нас, що ми так захотіли. Коротше, ми їхали караваном. І один інструктор завжди їхав збоку і підганяв, щоб караван не розтягувався. Мені було пофік, я заплатила гроші і хотіла нехай караваном, але їхати швидко. Ми змусили гіда з екскурсії зателефонувати готелю і змусити його прийти в готель, що він не робив усі дні нашого відпочинку. Підсумок розмови, наша компанія з 5 людей, виявляється, все неправильно зрозуміла і хотіла заощадити, а гід білий і пухнастий. Він звичайно вибачався, запрошував до себе в гості, покликав людину з рецепшена і замовив нам кошик фруктів, який мали доставити в кожен номер. Хрін що нам доставили. Більше ніколи не поїду від цього туроператора.