ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ CORAL TRAVEL
Менеджер був не в курсі через які країни проходить маршрут, а для оформлення довіреності на дітей це дуже важливо. Після оформлення броні більше, ніж за добу передзвонила та сказала, що обраний мною готель зайнятий. →
Ходжу часто повз, тому й обрала цю турфірму. У неї одна перевага-це чудовий менеджер Наталія. Користувалися її послугами кілька разів та були задоволені. А ось сам Coral Trevel не подобається. Всі спихають на готельних гідів і сторону, що приймає. →
Турфірма знаходиться неподалік будинку, тому вирішила звернутися. Співробітники не компетентні, інформацію потрібно витягувати клешнями, випрошувати і навіть сваритися. Жодної конкретики. Ніхто не хоче нічого робити після того, як взяли гроші! Найгірше, що інформацію подають не коректну! Літали SkyAp. →
З нами швидко зв'язалися, відповіли на всі запитання, які були. Зв'язок підтримували за вайбером, куди скидали всю актуальну інформацію. Заздалегідь повідомили про зміну часу вильоту. Спасибі вам велике). →
Я хотіла поїхати відпочити до Іспанії в Коста Дорада. І з цим мені допомогла агенція CORAL TRAVEL. Вони заслуговують на найвищу оцінку. →
Я приїхала в офіс, все оплатила і пройшло без сучка та задирки. Авіа перенесення не було. Мене зачекінили, документи вчасно віддали. Мені зателефонували і запропонували номер SEA VIEW за 50 євро, але в тому готелі, в якому я жила 90% номерів, були з видом на море і так. →
Жодних не було зауважень, все було добре. Ми самостійно вибрали готель та потім просто звернулися до них за оформленням. Вони нам не пропонували інші варіанти, пропонували взяти на більше ночей, але ми мали певну ціну, час. →
Я сам займався добіркою готелю, моніторив ринок цін. У турагентство я просто зателефонував, сказав який саме я готель хочу і все, Вони брали найменшу участь. Заповнили всі документи та вчасно видали. →
Я вже не вперше користуюсь послугумом цієї агенції. Завжди все чудово організовано. Все чітко, оперативно та без жодних проблем. Все чітко, як і планувалося, було по рейсах. Ранній виліт до Єгипту та піздній виліт з Єгипту. →
По їхній роботі в мене немає жодних зауважень, все було досить чудово. Нам запропонували кілька варіантів, а ми вибрали найкращий, який найбільше нам понравився. Все було супер при обслуговуванні. →