Дата придбання послуги: 31 серпня 2023 Написано: 02 жовтня 2023 |
Турфірма: Coral Travel (Київ) Вид послуги: пакетный тур, отель, авиаперелёт |
1. Вибрала тур спочатку я відсилка була на Павла Щукіна він перенаправив до менеджера Олені.
Спочатку все було супер гарно, Олена надіслала запит туроператору, там вже була відмова і вирішили підібрати інший готель. Створила підбір на 5 готелів. Ми вибрали один, коментарів щодо особливостей чи ще чогось такого плану надано не було. Забігаючи на перед можу сказати навіть відповіть Олені на це "а Ви не питали"
Після проплати послуги турагента та частини туру почалося веселе спілкування з турагентом у форматі відповіді за одним словом витягнутим кліщами. На мої коментарі недопустимості такого спілкування відповіді не було взагалі, ніякої, чистий ігнор слів і відповідь коротка лише по ділу туру. У нас змінилася політна інформація. Олена закидає мені перекопійовану ЧАСТИНУ інформації про політ і після мого питання обурюється чого я нічого не розумію. Нічого так толково і не пояснивши.
У ВСЬОМУ ЩО БУЛО НАДАНО ТУРОМ РОЗБИРАЛИСЯ МИ САМІ. НІХТО ВЗАГАЛІ НЕ ЦІКАВИВСЯ ЩО ТАМ У НАС, ЯК МИ ДОБРАЛИСЯ, ЩО НУЖЕН ЯКИЙ ЗБІР ПО ГОТЕЛЯ. на туристів тупо насрати.Всі питання що задавалися обрізаний скрін з відповіддю від туроператора. НАфіга тоді треба цей турагент
Нас кинула фірма "Джонн Ап" на поселення в Іспанії. Заселили в сарай "Хаєм I" у Салоу, на 1500 номерів, в іншому місті та регіоні, замість тихого готелю Калельє "Монт - троянди", на 120 номерів. Нас поставили перед фактом. Спали з 14-ї дві ночі, дуже галасливо було цілодобово. Судимося рік, ми виграли суд, але вони сказали, що подаватимуть апеляцію. Компенсація сміховинна, але моральне задоволення ми отримали.
Нас кинула фирма"Джонн Ап" на поселение в Испании. Заселили в сарай "Хаем I" в Салоу, на 1500 номеров, в другом городе и регионе, вместо тихого отеляв Калелье "Монт - розе", на 120 номеров. Нас поставили перед фактом. Спали из 14 две ночи, очень шумно было круглосуточно. Судимся год, мы выиграли суд, но они сказали что будут подавать апеляцию. Компенсация смехотворная, но моральное удовлетворение мы получили.