Відгук про турфірму Coral travel (Київ)

Фірма безвідповідально ставиться до своїх клієнтів!

Дата придбання послуги: 16 червня 2017
Написано: 07 липня 2017
2.0
Турфірма: Coral travel (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Фірма безвідповідально ставиться до своїх клієнтів! Декілька пар, обдурених за цією ж схемою, при нас намагалися вирішити ситуацію; та у них нічого не вийшло - їх також "відфутболювали" як і нас!

Головною нашою умовою при обранні туру було розміщення готелю на 1-й пляжній лінії.

Менеджер Наташа (Огієнка, 15А) запропонувала нам тур за програмою Фортуна Мармаріс Пляж 4* і запевнила, що у будь-якому випадку це буде перша лінія пляжу.

Але при прибутті на місце з'ясувалося, що готель Club Munamar (36.799476, 28.232774), в якому нас розміщують, знаходиться на 3-й пляжній лінії і зовсім не відповідає рівню на 4 зірки:

Путь до пляжу щоразу доводилося долати міськими вулицями з досить щільним транспортним рухом.

Основа раціону – овочі з овощами. З м'яса - іноді буває курка. Котлетки (із напівфабрикатів глибокої заморозки) та ковбасу – краще не брати.

Якась риба - чи теж розморожена, чи так переварена, що суха ніби труха.

Солодощі - або коржики, або кусочки з манки, що вимочені у цукровому сиропі.

Солодкі напої типу Пепсі та фанти - досхочу. А "соки" - це соковмісні напої, що підсилені сахаром, лимонною кислотою та барвниками.

Безкоштовна "кава" - це напій з цикорію. А справжня кава тількі за гроші: 3-8 лір за невелику чашку.

Нас постійно попереджали, про крадіжки: на пляжі не можна залишати речі без нагляду, а в номері краще все ховати у валізу.

Доречі, користування сейфом у номері за окрему плату (не зважаючи на олінклюзів).

Пляж - не галька, а й піщаним його назвати не можна; швидше це подрібнене каміння разом із будівельним сміттям.

Коли йдеш пляжем, за тобою здіймається хмара сірого пилу. У бухті багато яхт, тому часто, коли заходиш у воду, бачиш тонку масляну кулю на воді.

Лінія пляжу вздовж усього побережжя Ічмелеру переривається каналами, з яких витікають міські стоки (мутні плямки можна побачити на картах Гугл), тож чистий пляж знайти було важко.

Окрема історія про Wi-Fi: кажуть, що він є, але сила сигналу та швидкість такі, що вистачає лише на "реєстрацію в мережі".

На наші заперечення та претензії турагенція Coral Travel направила нас до свого партнера – турагенції JoinUp, і зняла з себе відповідальність.

Турагенція JoinUp на телефонні дзвінки взагалі не відповідала.

Як можна протистояти мошенництву таких турфірм?