Турфирма Delight Voyage

Донецьк бул. Пушкина, 7/33 (вход с пр. Маяковского, 21)
(062) 2130792, (066) 5801151, (066) 5801161
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ DELIGHT VOYAGE

Із зими в літо)

10.0

Як і всі присутні на сайті, дійшла висновку, що просто зобов'язана залишити свій відгук про ТА «Delight Voyage». Шукали агенцію в інтернеті, і знайшли це, але на іншому сайті. Вирішили подивитись відгуки та рекомендації.

Все здорово! спасибі за оперативність

10.0

Якщо не рахувати сусідніх держав, то ми з дружиною за кордоном були вперше! Звернулися до дівчат, бо майже сусіди і бачимо, як вони зустрічають і проводжають людей, які до них приходять! Зважилися і ми до них зазирнути.

Гооаааааа)))

10.0

Ми на Гоа, в готелі Citrus 3* готель здивував. Для ГОА це щось чисте, затишне, навколо безліч ресторанчиків, кафешок, всяких торгових лав.. дуже красива зелена територія, з лавочками, скульптурами, фонтанчиками, з басейном.

Відмінний відпочинок у Кемері

10.0

Тільки-но повернувся з Туреччини. Вирішив написати подяку за чудовий відпочинок Delight voyage. Знайшов цю туристичну компанію випадково, побачив вивіску зайшов до офісу. Здивувало те, що, тільки я пояснив свої побажання, тут же при мені варіанти турів підібрали швидко і не просто все поспіль, а чудові варіанти! Скажу чесно, відразу ж був шокований вартістю пропозицій, а також великим географічним охопленням туристичної компанії.

Незабутня поїздка на Крит

10.0

Відпочивала з чоловіком з 29 червня по 11 липня 2013 р. Хочу відразу сказати, що я - досвідчений мандрівник, починаючи з 2003 року стабільно раз на рік вибираюся до різних країн і місць (країни середземномор'я, Тай, Париж та ін.

Мексиканський Happy birthday

10.0

Щороку відзначаю свій день народження десь у теплих краях. Цього року вирішили поїхати до Мексики, тим більше якраз були хороші варіанти на наші дати. З туристичною компанією Delight Voyage відпочиваємо вже більше року, нам все подобається, менеджери знають свою справу і завжди пропонують тільки те, у чому впевнені.

Мої чарівні канікули

10.0

купували тур у в'єтнам все пройшло чудово! менеджери підібрали цікавий тур по в'єтнаму цілий місяць провели дуже цікаво і весело подивилися цікаву країну! всім рекомендую цю тур фірму!

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми