Відгук про турфірму Delight Voyage (Донецьк)

Із зими в літо)

Дата придбання послуги: 20 грудня 2013
Написано: 12 лютого 2014
10.0
Турфірма: Delight Voyage (Донецьк)
Вид послуги: пакетный тур

Як і всі присутні на сайті, дійшла висновку, що просто зобов'язана залишити свій відгук про ТА «Delight Voyage». Шукали агенцію в інтернеті, і знайшли це, але на іншому сайті. Вирішили подивитись відгуки та рекомендації. Залишилися задоволені – вирішили зателефонувати. Зі знанням справи менеджер описувала тонкощі курортів Єгипту. Але по телефону багато не обговориш і тому ми рішуче попрямували до офісу. Нас було три сім'ї і нам на вибір запропонували три відмінні 5*ки, вибрати було проблематично, але на наше щастя в офісі була присутня господиня агентства, яка виявилася на диво простою та товариською людиною. Так ось вона і допомогла зробити остаточний вибір на користь готелю Sea Club 5*. Нам не просто показували фото у журналах, Олена продемонструвала свої особисті фотографії та відеоматеріали своєї відпустки з готелю зі всією хронологією подій. Відмінні номери, чудове харчування (їсти можна у всіх ресторанах Resorta, а їх на території три Sea Club 5* Sea Life 4* та Sea Garden4*). Ще дуже сподобався дайвінг клуб Scuba Dive, який знаходиться прямо на території готелю. Ми у них брали екскурсію на яхті (були з раннього ранку до самого вечора з обідом та двома зануреннями + б/а напої «алкоголь брали на яхту свій») заплатили за три сім'ї 9 осіб -500 доларів (виторгували). Залишилися дуже задоволені. Ще раз дякую співробітникам!

У травні тим же складом збираємось до Туреччини. Думаю, все пройде успішно! Відгук напишу обов'язково. Думаю, мій досвід комусь допоможе у виборі туристичної фірми, курорту чи готелю.

Коментарі (2) залишити коментар
аватар victorburyn
victorburyn

Я також мав похожу проблему з Гал-Круїзом . Враження вкрай негативні . Фірта гроші заробляє , а на клієнтів їм начихати .

пн, 09 січ 2017, 16:07
аватар victorburyn
victorburyn

Я також мав схожу проблему з Гал-Круїзом. Враження дуже негативні. Фірта гроші заробляє, а на клієнтів їм начхати.

пн, 09 січ 2017, 18:07