Відгук про турфірму Delight Voyage (Донецьк)

Відмінний відпочинок у Кемері

Дата придбання послуги: 23 вересня 2013
Написано: 12 жовтня 2013
10.0
Турфірма: Delight Voyage (Донецьк)
Вид послуги: пакетный тур

Тільки-но повернувся з Туреччини. Вирішив написати подяку за чудовий відпочинок Delight voyage. Знайшов цю туристичну компанію випадково, побачив вивіску зайшов до офісу. Здивувало те, що, тільки я пояснив свої побажання, тут же при мені варіанти турів підібрали швидко і не просто все поспіль, а чудові варіанти! Скажу чесно, відразу ж був шокований вартістю пропозицій, а також великим географічним охопленням туристичної компанії. Навіть тури до Антарктиди є! Поки підбирали мені тур до Туреччини дівчата паралельно розповідали про інші курорти, два країни в одному - професіонали, що сказати.

Готель був у нас Orange County Resort 5*. Класний готель для активного відпочинку, купання, дискотека, веселощі, повний драйв, маленьких дітей практично немає! Їсти можна цілодобово в буквальному значенні цього слова. Ну і окрема тема це Тусовки та розважальна програма! Готель для тих хто хоче натанцюватися і натусуватися на рік вперед, Три дискотеки в готелі, такого немає в жодному готелі Туреччини, денна паті з 15-00 до 17-00, дискотека на пірсі (музика як у клубі Аура, якісний звук, лазерне шоу, потім диско в бункері з 12-00 до 2-00, також всіх бажаючих возять до Аури, для гостей Оранжа вхід безкоштовно.

Кемер, це щось незабутнє! Ще раз дякую за Туреччину. Тепер у Банско тією ж компанією плануємо на Новий рік, та природно до Вас. Більше вдячних клієнтів! Ви молодці!!!

Інші відгуки про турфірму