Дата придбання послуги: 20 грудня 2013 Написано: 12 лютого 2014 |
Турфірма: Delight Voyage (Донецьк) Вид послуги: пакетный тур |
Як і всі присутні на сайті, дійшла висновку, що просто зобов'язана залишити свій відгук про ТА «Delight Voyage». Шукали агенцію в інтернеті, і знайшли це, але на іншому сайті. Вирішили подивитись відгуки та рекомендації. Залишилися задоволені – вирішили зателефонувати. Зі знанням справи менеджер описувала тонкощі курортів Єгипту. Але по телефону багато не обговориш і тому ми рішуче попрямували до офісу. Нас було три сім'ї і нам на вибір запропонували три відмінні 5*ки, вибрати було проблематично, але на наше щастя в офісі була присутня господиня агентства, яка виявилася на диво простою та товариською людиною. Так ось вона і допомогла зробити остаточний вибір на користь готелю Sea Club 5*. Нам не просто показували фото у журналах, Олена продемонструвала свої особисті фотографії та відеоматеріали своєї відпустки з готелю зі всією хронологією подій. Відмінні номери, чудове харчування (їсти можна у всіх ресторанах Resorta, а їх на території три Sea Club 5* Sea Life 4* та Sea Garden4*). Ще дуже сподобався дайвінг клуб Scuba Dive, який знаходиться прямо на території готелю. Ми у них брали екскурсію на яхті (були з раннього ранку до самого вечора з обідом та двома зануреннями + б/а напої «алкоголь брали на яхту свій») заплатили за три сім'ї 9 осіб -500 доларів (виторгували). Залишилися дуже задоволені. Ще раз дякую співробітникам!
У травні тим же складом збираємось до Туреччини. Думаю, все пройде успішно! Відгук напишу обов'язково. Думаю, мій досвід комусь допоможе у виборі туристичної фірми, курорту чи готелю.
500 доларів за що? за екскурсію чи за поїздку? якщо за поїздом, що що сюди не входить?
500 долларов за что? за экскурсию или за поездку? если за поезду, что что сюда НЕ входит?