Відгук про турфірму E-Line Tour (Київ)

У жодному разі не зв'язуйтесь з цією компанією

Дата придбання послуги: 14 липня 2023
Написано: 28 липня 2023
1.0
Турфірма: E-Line Tour (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Перша і сподіваюся остання подорож з цим перевізником – повне розчарування! Їхала автобусом ВХ 9429 НМ 15.07.2023 на маршруті Київ-Анталія.

Дорога важка і довга, водії неввічливо ставилися до пасажирів, дозволяли собі саркастичні шутки, туалет у автобусі не працював.

Але навіть не це мене збентежило найбільше. У цієї компанії немає жодного механізму стікерування багажу. Тому, коли пасажири переплутали автобус і попросили повернути багаж, водій просто викинув їм мою валізу (яка була схожа на валізу тих пасажирів). Таким чином, моя валіза потрапила до Болгарії, а я приїхала на відпочинок без своїх промов. Відпочинок був майже зіпсований!!!! А все можна вирішити елементарними наліпками за 1 грн!

Вирішення цієї ситуації мені самостійно потрібно було пропонувати водіям. Я на щастя мала зв'язок з тими людьми, які взяли мою валізу і домовилися про те як можемо її повернути.

Але і тут мені потрібно було контролювати ситуацію, віддзвонюючи вже іншого водія, який віз мій валізу на 3 день мого відпочинку.

І замість того щоб вибачитися, я ще отримала претензію, чому я не дала код від валізи і що у нього могли виникнути проблеми на кордоні.

Одним словом, якщо ви не хочете, щоб ваш чемодан подорожував окремо від вас, не користуйтеся цим перевізником! Сервіс -0. Компетенції також –0.

Інші відгуки про турфірму