Дата придбання послуги: 22 червня 2023 Написано: 06 липня 2023 |
Турфірма: E-Line Tour (Київ) Вид послуги: другие услуги |
Їхали автобусом з Києва до Анталії 22.06.23 та назад 4.07.23 з дітьми 5 та 7 років. Туди прибули із запізненням, тобто десь 52 години їхали, бо були черги на кордонах – по 5 годин простояли. Та в туалетах витрачається багато години, бо всі 50 осіб із автобуса у черзі. Зворотній шлях - автобус чекав нас вчасно в аеропорту та в Київ приїхав на кілька годин раніше графіку - на кордонах нікого, все дуже швидко, валізи не перевіряли, водій підбав, щоб ми та діти навіть не виходили, якщо на якійсь заправці закритий туалет, швидко їхали на наступну. В автобусі комфортно, чисто, чисті вікна. Всі розетки під шкірним сидінням та кондиц.працюють. Ми їхали в кінці автобуса та дитину вирвало на початку, потім із таблеткою від нудоти вже нормально доїхали. Тобто таблетки – must have. І теплі світри, штани, носки – теж, бо вночі холодно. Плюс подушки під голову. Подорож не важка, діти – у планшетах, я – з книжкою та роботою. Спали вночі ми гарно та довго.
І туди, і назад. Дякую водію зворотного автобуса ВХ9335НМ, з Анталії, 4.07.2023, Василю, за швидку та комфортну поїздку та добре відношення. Тепер їздитимемо автобусами, бо з перельотом квитки вийшли на 15 К грн дорожчі, і подорож ми перенесли нормально.