Відгук про турфірму GELENA TOUR (Харків)

подорожувати – тільки з ВАМИ!

Дата придбання послуги: 27 квітня 2021
Написано: 24 липня 2021
10.0
Турфірма: GELENA TOUR (Харків)
Вид послуги: пакетный тур

туроператор ВІКТОРІЯ у квітні, буквально за лічені дні підібрала нам шикарний тур! Летіли вперше, все не ясно, всього боялися, але Вікторія, маючи чудовий ораторський дар, змогла нас переконати і підтримати, було одне питання, яке я їй поставила, але у зв'язку з поганим інтернетом не відразу побачила відповідь і відписалася я, що тепер все зрозуміло тільки після 21.00, так побачивши, що я повідомила, Вікторія мені написала і передзвонила, витратила особисто подивилася на сайті аеропорту інформацію про відліт і набрала мені, потурбувалася, як я добралася до аеропорту, після прибуття теж написала у ватсап, поцікавилася Як там ми потроїлися, а в день відльоту, наша турфея, теж промоніторила, що рейс переноситься на 11 годин дня і теж нам зателефонувала по ватсап. завдяки такій роботі ми відчували себе захищеними у далекій країні. підібраним туром були дуже задоволені!! чому все це пишу – тому що таку роботу потрібно цінувати! вміння працювати з людьми – це талант.. ще великий плюс - реальний опис туру, все, що ми очікували - ми отримали!!! для мене це великий плюс!!

Інші відгуки про турфірму