Відгук про турфірму Join UP! Турагентство (Київ)

Не псуйте свої нерви та здоров'я з цією компанією

Дата придбання послуги: 10 березня 2014
Написано: 31 березня 2014
2.0
Турфірма: Join UP! Турагентство (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Виліт перенесли зі Львова до Києва, якщо врахувати, що ми не молоді люди і скакати потягами та автобусами по 12 годин важкувато – "відмінний подарунок". Причому попередження про зміну місця вильоту прийшло 8 березня, а виліт був 10.... Готельний гід - неосвічений, незацікавлений у своїх туристах службовець.

Час перебування в готелі скоротили на 2 дні і при цьому зворотний рейс був у Запоріжжі!! (де Львів та де Запоріжжя?!)

Для трансферу із Запоріжжя надіслали водія - хамуватий бидло, який спеціально вухав зі швидкістю 30км/год. Із Запоріжжя до Києва їхали 10 годин, у всякому закутку та селах, замість нормальних трас. В результаті, запізнилися на запланований поїзд на 15 (!!!) хвилин. І остаточна, просто відмінна новина від туроператора JOIN UP - відшкодовують вартість квитків на поїзд не більше 200 грн, як мило. Замість того, щоб приземлитися у Львові і через півгодини бути вдома, ми тряслися з різними пересадками 1,5 діб. Наступного разу тури цього оператора обходитиму десятою дорогою. Цікаво, скільки повернуть за два дні, на які нам скоротили відпочинок.