Відгук про турфірму JoinUp Туроператор (Київ)

Огидна фірма! Шахраї! Ошукани! Злодії!!

Дата придбання послуги: 10 червня 2015
Написано: 14 липня 2015
1.0
Турфірма: JoinUp Туроператор (Київ)
Вид послуги: отель, авиаперелёт

Жахлива фірма: 10 червня замовили відпочинок у Чорногорії, Будве, на 17 липня. Внесли 100% оплату, отримали від них підтвердження готелю, авіаквитки сказали віддадуть за кілька днів до вильоту. За тиждень до виїзду (10 липня) вони нам зателефонували і сказали, що в готелі немає місць (овербукінг, перепродаж ...) і вони нам можуть запропонувати 2 вілли. Ці варіанти були настільки жахливі (у якомусь селищі, одна поряд з автостанцією, інша на автомагістралі. У номері 2 обшарпані ліжка і все), ми природно відмовилися. Вони анулювали наше замовлення, сказавши, що так вже й бути, штраф за ануляцію вони з нас не візьмуть. Гроші сказали віддадуть через 2 тижні, хоча було обумовлено при ануляції, що повернуть протягом 1-2 днів... Виходить, що вони привласнили наші гроші і назад їх віддавати не поспішають. Будемо судитися з цими злодюгами.

Коментарі (1) залишити коментар
аватар managerSAKUMS
managerSAKUMS

Доброго дня, Ув. Людмила.
Щодо скасування туру та зворотної дороги у поїзді - прошу прочитати наш коментар у відповідь на відгук "зіпсований настрій ще до подорожі".
Екскурсія в Бойницький замок "приведень", як Ви описали "зі страшилками", була додатковою екскурсією. І за Вами, батьками, було право вибору – чи варто Вашій дитині відвідувати таку екскурсію чи ні!
Супроводжуючий тур, як і ми, менеджери компанії, не в змозі знати індивідуальні фобії кожної дитини у групі.
Тому ми не згодні з Вами, що в цьому проявляється некомпетентність супроводжуючої групи Дарії.
Дар'я, що супроводжує туристичні групи по Європі з 5-річним досвідом роботи. При негативному коментарі про пізній приїзд групи до готелю, не забувайте уточнювати, скільки туристичних пунктів змогла оглянути група в перший день поїздки, враховуючи час, витрачений на прикордонний контроль та дорогу.

чт, 07 лис 2013, 20:01
аватар luda1964
luda1964

Шановний менеджер. -Включеного у вартість). Спочатку дітей поселити треба було, а потім водити нічним замком. А з 5-ти річним стажем керівнику необхідно знати, що це за екскурсії і що дітей вона веде туди, а не дорослих, хоч і дорослим було страшно. Після таких подорожей і з'являються фобії. У нас багато дітей боялися спати тієї ночі! я пишу не для того, щоб ви виправдовувалися, а щоб сумлінніше ставилися до роботи.

пт, 08 лис 2013, 10:23