Дата придбання послуги: 01 листопада 2021 Написано: 11 листопада 2021 |
Турфірма: JoinUp Туроператор (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Брали через них тур до Єгипту 01.11.2021 року. Прилетіли в готель 03.11.2021, а нам на рецепції кажуть, що туроператор не забронював за Вами номер, хоча ваучері від туроператора у нас на руках та проплату ми здійснили і готель дав підтвердження. Все.... Працівники готелю кажуть ми вас поселити не можемо, бо номерів вільних немає, навіть за додаткові гроші. Ми навіть пропонували "винагороду" але вони відмовлялися і казали що проблема не в деньгах, а тому що реально немає номерів вільних та у тому що ваш туроператор не забронював номер та не перерахував гроші готелю. Ми з малою дитиною вже готувалися 8 днів жити на вулиці. Готельному гіду від Джоін Апа на цю проблему все одно, каже я не ваш гід, завтра буде інший, а потім і взагалі зник, трубки не брав. Пішла 5 година наших зварок і сліз на рецепції, але все одно марно. Приблизно о 16.00, а приїхали ми до готелю о 10.00, нас усе ж таки заселили, не знаю як, і кому дякувати, але заселили.
Гроші не платили, але багато зварилися. Коротше кажучи, ми злякалися нормально, тому Джоін Ап не рекомендую і по можливості наступного разу відпочиватиму через іншого туроператора.