Дата придбання послуги: 17 вересня 2021 Написано: 24 вересня 2021 |
Турфірма: JoinUp Туроператор (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Відгук про тур Sea to Sky від JoinUp.
Екскурсія складається з двох частин, перша - підйом та спуск на фунікулері на гору Тахтали, і друга - прогулянка на "яхті".
Почну з того, що після посадки в автобус нам оголошували, що перед горою ми заїдемо в мечеть і "музей" оливок. Гаразд, мечеть це нічого, гарний інтер'єр і цікава розповідь гіда, але ось музей .... з самого початку це був продаж. Нас там мусолили півтори години, розписуючи біля божественні та міфічні властивості олії виключно їх виробництва. А вже після презентації "еліксиру безсмертя" на виході нас зустріли доброзичливі та дуже зацікавлені у наших франклінах продавці султанчу, спецій та іншого так популярного в туристичних регіонах Туреччини, звичайно ж за завищеними цінами. Все це можна і потрібно купувати в Кемері, Бельдібі, Текіровому та інших населених пунктах, за місцем розташування готелю. Там все в рази дешевше і краще за якістю, а султанчай раджу брати не яскравого кольору і без різкого запаху, це далеко не натур продукт)
Після всього цього ми потрапили на фунікулер, там все сподобалося, очено красиві краєвиди, народу забагато але це нічого.
Далі - веселіше, адже далі "прогулянка на яхті", скоріше водна маршрутка в яку напхали людей із 3-4 туристичних груп. На посудині брудно, галасливо, незручно, пам'ятками даного ковчега був бар, папуга на прізвисько Текіла, що явно не перебуває у захваті від своїх робочих буднів, і купання в бухті. Бухта і справді була нічого, але там стояла не одна така барка набита туристами.
Загалом, тепер я знаю, що такий тур краще брати у "лівих гідів-гадів" (як їх люб'язно назвав готельний представник) через дорогу від готелю, так, без спонсорів у вигляді винних погребів та "музеїв" не обійдеться, але там вас не триматимуть довше 40 хвилин)