Відгук про турфірму JoinUp Туроператор (Київ)

Аферисти

Дата придбання послуги: 29 червня 2015
Написано: 13 липня 2015
1.0
Турфірма: JoinUp Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур, отель

З 05 по 12 липня 2015 р. відпочивали з дитиною в Чорногорії за путівкою від фірми JoinUp. Сплатили всю суму заздалегідь, за 1 тиждень нам повідомили, що підтвердження від готелю отримали, всі документи надіслали електронною поштою. Після приїзду до Чорногорії нас в аеропорту зустріли представники компанії з табличкою "JoinUp", але з бейджами фірми Pilon. Вони повідомили, що в нашому готелі місць немає і вони поселять нас в ін. На мої заперечення вони сказали, що за день нашого приїзду вони отримали інформацію від готелю про відсутність місць і нічого вдіяти не можуть, т.к. ми купували квитки не у них (компанії "Pilon"). Виходить, що купуєш путівку і платиш гроші фірмі JoinUp, а вони потім ні за що не відповідають. Ми були змушені поїхати в інший готель, нам зробили All Inclusive, але якість цього готелю не коштувала тих грошей, які ми сплатили. Готель ми вибирали спочатку за фотографіями на сайтах, за інформацією в інтернет і відгуками туристів, а в результаті відпочивали в низькосортному готелі. Відпустка у нас була зіпсована. Турфірма "JoinUp" - АФЕРИСТИ!!!!!!!! Ніколи не користуйтесь послугами цієї компанії!

Коментарі (1) залишити коментар
аватар Kadenko3
Kadenko3

Нас також кинула Фірма Джоен ап, вся схема один на один, лише країна Іспанія. Жили у стайні, нам нічого навіть не пропонували, зустрічала фірма Террамар. Ми подали на них до суду, точаться слухання нашої справи. Якщо хочете, приєднуйтесь.

пн, 13 лип 2015, 18:23