Дата придбання послуги: 05 лютого 2020 Написано: 30 березня 2020 |
Турфірма: MAKiNTOUR (Бориспіль) Вид послуги: пакетный тур |
Ми живемо в Одесі, а тур замовили через інет у Макінтурі. Через введену надзвичайну ситуацію та скасування всіх рейсів, у нас зірвалася поїздка до Єгипту у квітні 2020. У Макінтурі наш оператор Альона. Сподобалося, що завжди спокійно вислуховувала наші занепокоєння та претензії...а що, а як і коли...завжди й інші дівчатка були на зв'язку... Коли наближався термін нашого вильоту, Альона передзвонила і запропонувала, від імені компанії, перенести дату на будь-яку, зручну для нас. Після прохання, щоб тур по грошах залишався без змін і номер у готелі теж, написала індивідуальне прохання Тезтуру. Ось сьогодні вранці, порадували нас, що наше прохання задовольнили і навіть дату нам надали без доплат ту, яку ми дуже хотіли, але треба було доплачувати... Ми полетимо в листопаді, я сподіваюся, що всі ті, хто співпрацює з Макінтуром, виконають усі свої обіцянки, але можу написати, що поки що дуже задоволена роботою агенства, порадували своєю порядністю та спокоєм. Процвітання вам, Макінтур, та найшвидшого відновлення в колишній режим роботи в усіх напрямках. Сподіваюся, що наші сім'ї ще будуть із вами не один рік.