Відгук про турфірму My Travel (Київ)

Країна Санта Клауса

Дата придбання послуги: 27 грудня 2024
Написано: 15 Січня 2025
10.0
Турфірма: My Travel (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Це було справжнє свято. Коли я планувала цю поїздку, на багато не розраховувала, бо розуміла, що Аврора невловима, як птиця. Але надія теплилася. І ось, з легкої руки my travel, який мені запропонував цей тур, я почала збиратися в дорогу. І ось настав цей день 26.12.24. Ранковий виїзд, легке перетинання кордону в Польщі. І почалося наше подорож. Путь до Аврорі пролягав через Литву, Латвію та Естонію, бонусом цієї подорожі було знайомство зі країнами Балтії. Далі, дві години з Таліну на поромі ми в Гельсінкі. Озборна Екскурсія, смачний суп з лососем та переїзд до Лапландії. Все ближче і ближче до моєї мети. Знайомство з місцевістю, веселі та, одночасно, складні)) снігоходи, завітали до Санти у гості, а ввечері 31.12 святкування Нового року. Я трохи була засмучена, бо ті, заради чого я їхала, ще не було, а саме північного сяйву. Ось пробило 12 годин, підняли бокали з шампанським та раптом Орест, один хлопець з нашої групи побачивши сяйво.

Всі побігли полювати на Аврору)) на щастя не було меж. Бажання здійснилося... Ранком, після завтраку, ми вирушили на оленячу ферму. Це були дитячі емоції. Усі у захопленні кормили оленів, каталися та слухали господаря ферми. Але все колись закінчується і час настав повертатися додому. Знову Гельсінкі, пором, Таллін з оглядкою, Київ. Окремо хочу подякувати нашому керівнику групи Марії. Дуже чуйна, відповідальна, дбайлива. Зробила все, щоб наша подорож була комфортною. Організувала всіх на святкування Нового року. І завдяки їй ми і побачили це дивовижне явище. Дуже дякую. Також вдячна всім, хто зі мною ці 10 днів були поруч, моїй групі.