ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ NEWS TRAVEL
Другий рік поспіль користуємось послугами турфірми Ньюз Тревел і другий рік все проходить чудово. Індивідуальний підбір, чесність та чіткість у роботі, кваліфіковані співробітники... Наш відпочинок пройшов на позитиві і в цьому є велика заслуга Ньюз Тревел. →
Подорожую з News Travel вдруге. Їхньою роботою задоволена! Візу зробили, в аеропорт привезли, на потрібні місця в літаку посадили ;-) ДЯКУЄМО!!! Приймаюча сторона на Тенеріфе – Terramar Tour – зустріли, поселили, відвезли – все своєчасно, добре організовано. →
Хочу подякувати Вам за надану можливість взяти участь в Інфотурі на Мальдівах. Ми мали чудовий шанс ознайомитися з готельною базою, дізнатися багато нюансів по кожному готелю, а саме "родзинки", завдяки яким тепер будемо експертами у продажах. →
Вступивши в листування, правди домогтися не можу. Подаватиму до суду, докази є! Шахраїв або потрібно викорінювати, або вводити у правове поле! Бридко! →
Відпочивали сім'єю у Празі у вересні. Щиро дякую Ірині за відмінний підбір туру, яка врахувала всі наші побажання, все на найвищому рівні. Наступного разу обов'язково поїдемо відпочивати через Вашу компанію! Ірина молодець, більше таких фахівців! :). →
Велике спасибі Світлані з NEWS TRAVEL! Вже на етапі підбору туру, я вперше за багаторічний досвід поїздок відчував себе ВІП-клієнтом, хоча ціна була звичайною:) Все вчасно та без затримок. Та й узагалі, як часто буває? Турагент продав путівку чи екскурсію і одразу забув. →
На початку вересня 2014 року їздили з Харкова до Балчика. 1. Автобуси у хорошому стані, їхати було зручно. 2. Супроводжуючі співробітники турфірми НьюсТревел – Сергій на шляху до Болгарії та Ірина на шляху назад – велике спасибі, робили все можливе, щоб поїздка пройшла спокійно. →
Це агентство домовляється з туроператорами у різних країнах... А туроператор, це коли самі їздять країнами, бронюють готелі, наймають свій персонал... а навіщо? адже можна домовитися з місцевою лавочкою і не паритися. →
Була з цією фірмою на відпочинку, готель Атлантіка Оазіс на Кіпрі. Залишилися задоволені роботою компанії – справді жодного збою, жодної затримки, як по нотах. Єдиний мінус – готель не розташований на першій лінії, немає свого пляжу. →
З Ньюз Тревел відпочивали вперше і жодних нарікань на роботу немає. Все професійно, дружелюбно та своєчасно. Менеджер нам порекомендував готель Admiral, за що йому окреме спасибі. Умови проживання та обслуговування в готелі на п'ять. →