Дата придбання послуги: 10 квітня 2012 Написано: 15 червня 2012 |
Турфірма: News Travel (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Ще тільки прелюдія до подорожі!
14 -06 випадково вичитав про перенесення часу рейсів KBP -RHO 3 липня та RHO - KBP 10 липня. Враховуючи моє місто (Запоріжжя) і необхідність їхати з (в) нього та куплені квитки на потяг, зателефонував до News travel, запитав менеджера по Греції - переключили на дівчину (ім'я не запам'ятав, але ж у них пишуться розмови:). Розмова як з жебраком, що просить милостиню, хамство, жодних відповідей на запитання - вона як папуга повторює: "Звертайтеся до свого агентства".
Я їм заплатив гроші за це??????????? Тур я вибирав із зручного для мене часу вильоту-прильоту. А тепер мені навіть не зможуть пояснити, коли будуть відомі остаточні часи вильоту - прильоту.
У вас день відпочинку забрала авіакомпанія, а не оператор, чи відчуваєте різницю? от і судьтеся з авіакомпанією, (вони правда при цьому завжди мороз включають, так що спробуйте відсудити свою втрачену добу, а взагалі авіакомпанія може навіть на добу час вильоту змінити, і якщо захоче то не поверне взагалі нічого, стикалися знаємо.
Ну а з приводу зміни час вильоту-тур оператори завжди попереджають менеджерів-за добу до вильоту перевіряйте час вильоту, причому тут знову оператор.
Я так розумію що туристичні тонкощі для багатьох незрозумілі, і вникати ви в них не хочете, а якщо спробуєте інакше дивитися на це і уникнете маси проблем
У вас день отдыха забрала авиакомпания, а не оператор, чувствуете разницу? вот и судитесь с авиакомпанией, (они правда при этом всегда мороз включают, так что попробуйте отсудить свой потерянные сутки, а вообще то авиакомпания может даже на сутки время вылета изменить, и если захочет то не вернет вообще ничего, сталкивались знаем.
Ну а по поводу изменения время вылета- тур операторы всегда предупреждают менеджеров- за сутки до вылета проверяйте время вылета, так причем тут опять оператор.
Я так понимаю что туристические тонкости для многих непонятны, и вникать вы в них не хотите, а если попробуете по другому будете смотреть на это и избежите массу проблем
Люся, Ви прикидаєтесь? Я плачу оператору! А його шашні з авіакомпанією – його проблеми! Вони чартер замовляють. А платити зайві гроші я не хочу і цей News піддрю наскільки зможу.
Люся, Вы прикидываетесь??? Я плачу оператору!!! А его шашни с авиакомпанией - его проблемы! Они чартер заказывают. А платить лишние деньги я не хочу и этот News вздрючу насколько смогу.
ХАХАХА, ну спробуйте, за дії авіакомпаній туроператор та турагент відповідальність не несе!!!!!!!!!!!!!!!!Це перевірений факт. А вам удачі у вашій нелегкій справі
ХАХАХА, ну попробуйте, за действия авиакомпаний туроператор и турагент ответственность не несет!!!!!!!!!!!!!!!!Это проверенный факт. А вам удачи в вашем нелегком деле
Привіт друзі! Поясніть мені ситуацію. Написав у Ньюз, але вони мовчать. Я купив путівку до Тунісу, договір підписали, квитанцію про сплату дали, але путівку та квитки немає. Сказали, що час вильоту змінюється (буває) і видадуть мені документи за 10 днів до вильоту, коли буде відомий точний час. Але не дали жодного паперу, що не видано документів. Поясніть це нормально? Чи мені треба терміново щось робити? Взагалі ось начитався про роботу Ньюз і дуже хочеться відмовитися від поїздки, від їхніх послуг, а піти до іншого агентства. Як це зробити? Штраф буде з мене, якщо ще два місяці попереду до вильоту? Що скажете?
Привет, друзья! Объясните мне ситуацию. Написал в Ньюз, но они молчат. Я купил путевку в Тунис, договор подписали, квитанцию об уплате дали, но путевку и билеты нет. Сказали, что время вылета меняется (бывает) и выдадут мне документы за 10 дней до вылета, когда будет известно время точное. Но не дали никакой бумаги, что не выданы документы. Объясните, это нормально? Или мне надо срочно что-то делать? Вообще вот начитался о работе Ньюз и ОЧЕНЬ хочется отказаться от поездки, от их услуг, а пойти к другое агентство. Как это сделать? Штраф будет с меня, если еще 2 месяца впереди до вылета? Что скажете?
Люся, ви схоже на представник турбізнесу. На ваше ні турагентство ні туроператор взагалі не несуть відповідальності ні за що. То навіщо вони взагалі потрібні? За що беруть гроші з туриста, якщо на всі проблеми роблять очі "у клітинку"?
Люся , вы похоже представитель турбизнеса. По вашему ни турагентство ни туроператор вообще не несут ответственности ни за что. Так зачем они вообще нужны? За что берут деньги с туриста, если на все неувязки делают глаза" в клеточку"?