Відгук про турфірму News Travel (Київ)

Ще тільки прелюдія до поїздки

Дата придбання послуги: 10 квітня 2012
Написано: 15 червня 2012
2.0
Турфірма: News Travel (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Ще тільки прелюдія до подорожі!

14 -06 випадково вичитав про перенесення часу рейсів KBP -RHO 3 липня та RHO - KBP 10 липня. Враховуючи моє місто (Запоріжжя) і необхідність їхати з (в) нього та куплені квитки на потяг, зателефонував до News travel, запитав менеджера по Греції - переключили на дівчину (ім'я не запам'ятав, але ж у них пишуться розмови:). Розмова як з жебраком, що просить милостиню, хамство, жодних відповідей на запитання - вона як папуга повторює: "Звертайтеся до свого агентства".

Я їм заплатив гроші за це??????????? Тур я вибирав із зручного для мене часу вильоту-прильоту. А тепер мені навіть не зможуть пояснити, коли будуть відомі остаточні часи вильоту - прильоту.

Коментарі (8) залишити коментар
аватар glaslo
glaslo

"4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити"

Скільки разів були в Європі, жодного разу з жодною турфірмою не зустрічали гідів, що вели екскурсії українською мовою :)

чт, 29 сер 2013, 18:10
аватар r.rulonchyk
r.rulonchyk

це треба міняти якщо АЛГОЛЬ надалі претендує на лідерські позиції, у європі всі громадяни люблять свою країну, у нас же все наоборот, це треба перейняти та втілити вжиття, на це підуть покоління але ...воно того варте)

пт, 30 сер 2013, 11:02
аватар glaslo
glaslo

так до чого тут Алголь??? екскурсоводи то місцеві, їх просто наймають, вони живуть там, мені зустрічалися багато екскурсоводи, які взагалі жодного разу ні в Україні, ні в Росії не були, просто вивчили російську мову.
Та й таких лідерів як Алголь є ще пара фірм, і з досвіду поїздок з ними екскурсоводи російськомовні.
І чисто моя суб'єктивна думка, хай краще екскурсії російською мовою в Європі, ніж наші громадяни, які виїхали в чужу країну, щоб жити і заробляти копійку, бо в Україні не можуть прогодувати сім'ю.

пт, 30 сер 2013, 18:50