Дата придбання послуги: 10 квітня 2012 Написано: 15 червня 2012 |
Турфірма: News Travel (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Ще тільки прелюдія до подорожі!
14 -06 випадково вичитав про перенесення часу рейсів KBP -RHO 3 липня та RHO - KBP 10 липня. Враховуючи моє місто (Запоріжжя) і необхідність їхати з (в) нього та куплені квитки на потяг, зателефонував до News travel, запитав менеджера по Греції - переключили на дівчину (ім'я не запам'ятав, але ж у них пишуться розмови:). Розмова як з жебраком, що просить милостиню, хамство, жодних відповідей на запитання - вона як папуга повторює: "Звертайтеся до свого агентства".
Я їм заплатив гроші за це??????????? Тур я вибирав із зручного для мене часу вильоту-прильоту. А тепер мені навіть не зможуть пояснити, коли будуть відомі остаточні часи вильоту - прильоту.
"4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити"
Скільки разів були в Європі, жодного разу з жодною турфірмою не зустрічали гідів, що вели екскурсії українською мовою :)
"4 розповіді гідів російською мовою, могли б українську підівчити"
Сколько раз были в Европе, ни разу ни с одной турфирмой не встречали гидов что вели экскурсии на Украинском языке :)
це треба міняти якщо АЛГОЛЬ надалі претендує на лідерські позиції, у європі всі громадяни люблять свою країну, у нас же все наоборот, це треба перейняти та втілити вжиття, на це підуть покоління але ...воно того варте)
це треба міняти якщо АЛГОЛЬ надалі претендує на лідерські позиції, в європі всі громадяни люблять свою країну, в нас же все навпаки, це треба перейняти та втілити вжиття, на це підуть покоління але ...воно того варте)
так до чого тут Алголь??? екскурсоводи то місцеві, їх просто наймають, вони живуть там, мені зустрічалися багато екскурсоводи, які взагалі жодного разу ні в Україні, ні в Росії не були, просто вивчили російську мову.
Та й таких лідерів як Алголь є ще пара фірм, і з досвіду поїздок з ними екскурсоводи російськомовні.
І чисто моя суб'єктивна думка, хай краще екскурсії російською мовою в Європі, ніж наші громадяни, які виїхали в чужу країну, щоб жити і заробляти копійку, бо в Україні не можуть прогодувати сім'ю.
так при чем здесь Алголь??? экскурсоводы то местные, их просто нанимают, они живут там, мне встречались многие экскурсоводы, которые вообще ни разу ни в Украине ни в Россие небыли, просто выучили русский язык.
Да и таких лидеров как Алголь есть еще парочка фирм, и по опыту поездок с ними экскурсоводы русскоязычные.
И чисто мое субъективное мнение, пусть лучше экскурсии на русском языке в Европе, чем уехавшие наши граждани в чужую страну дабы жить и зарабатывать копейку, потому что в Украине не могут прокормить семью.