Дата придбання послуги: 10 жовтня 2012 Написано: 18 жовтня 2012 |
Турфірма: PREMiO Travel (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Цей тур вибирала, виходячи саме з того, що відпустка вийде активною та пізнавальною. Заявлені готелі влаштовували, ціна – влаштовувала, все було прибл. Єдиним мінусом виявилися, звісно, попутники. Незрозуміло, яким місцем вони вивчали програму, але щоденні екскурсії для багатьох виявилися неприємним сюрпризом, декому вони взагалі виявилися нецікавими, багато хто, судячи з їхньої поведінки, взагалі виховувався у хліві.
Суть претензій, що висловлювалися, була просто приголомшлива: немає чайника і праски в п'ятизірковому готелі, на оглядових екскурсіях треба багато ходити (хто б подумав!); також спізнюватися треба і потрібно, перекрикувати гіда, що розповідає щось у мікрофон, потрібно обов'язково.
Втім, якщо абстрагуватися від туристичної групи, то подорож вийшла красивою. Гід на ім'я Невін - принадність, програма туру - шикарна, але дуже шкода, що не можна усіма цими радощами життя насолоджуватися в хорошій компанії, люди з якої розуміють, що вони не пузо гріти приїхали на пляжі, а відвідувати пам'ятки.
Ну і треба зазначити, що з боку турфірми все було організовано чудово, якщо чогось не вистачало, мені, наприклад, не вистачало обіду :), то я була готова витратити на нього гроші і не псувати собі враження.