Відгук про турфірму Pegas Touristik Туроператор (Київ)

Чесний відгук

Дата придбання послуги: 09 серпня 2021
Написано: 26 серпня 2021
7.0
Турфірма: Pegas Touristik Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Для початку хочеться відзначити менеджера Елону, дякую, що є такий співробітник у компанії Pegas Touristik – оперативно відповідала на запитання, допомогла з вибором готелю.

Але якимось чином далі ми їхали від туроператора «Компас», офіційним представником у Туреччині якого є – Fit Holidays, і ось тут уже почалося найцікавіше…

Гостинечий Гід порадив, що краще брати екскурсію у них, бо хоча за ціною у них дорожче, ніж у місцевих, але аргументував тим, що – мови не може бути про відміну екскурсії – відповідальність, що під час екскурсії не возитимуть по будь-яких місцевих точками (вино, прикраси) – не витрачатимуть наш час на дрібниці тощо. За підсумками напередодні, за пару годин перед виїздом, скасовується екскурсія, тому що не добір у групі ... дві людини. Але пізніше все ж таки гід зв'язався з нами і сказав – екскурсії Памуккале бути! Нас забирають з готелю, і починають возити по «пам'ятках» Туреччини – лавка з вином де ціни просто божевільні (година часу), лавка з камінням (40хвилин), обід за 12 доларів макарони та варена курка, відвідування «незвичайного» місця за 12 доларів (за підсумком це був старий басейн, як би там знаходиться корисна вода за словами гіда), і нарешті ми під'їжджаємо до Памуккале, довгоочікувана екскурсія заради якої ми добу їхали в автобусі, за яку сплатили гроші і нам кажуть у Вас є дві години , хто не встиг автобус їде та таксі коштує 300-500 євро. Ніякої історії про унікальність цього місця не було почуте від гіда, ми добу у дорозі витратили на те щоб послухати про вино та камінчики, переконуючи нас що як це нам потрібно та щоб ми придбали. Наприкінці туру гід дає конверт, щоб ми ще оплатили додатково водієві як би на «чай» =))))

В останній день перед від'їздом ми скористалися опцією – безкоштовне таксі у ТЦ. За підсумками нас привезли в магазин і там обрахували по грошах за покупки солодощів! Ми про це сказали, що сума, яку озвучують не може бути вірною, і почали перераховувати, на що дівчина на касі почала себе дуже нервово поводити і кричати, тому що правда то розкрилася і дійсно нам нарахували «випадково» зайвого).

__________________________________________________________