ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ PROFITRAVEL.UA
Вони молодці, минулого року ми вже купували у них і цього разу теж купували у них. Відношенням ми завжди залишаємося задовільні. Гарні працівники можу їх лише рекомендувати. →
Ну так скажемо, оціночку 7 ця агенція заслоговує. Якість обслуговування досить хороша. Але нам порадили готель, сказали, що він добрий. А насправді він виявився чудовим. Це був найстрашніший готель, в якому ми тільки зупинялися. →
Поганих зауважень не було, в принципі. Все було досить вчасно. Я нічого не можу поганого сказати за цю агенцію. Я була задоволена їхньою роботою. Що стосується самої дороги – то у нас був автобус. →
Я вже другий рік звертаюся до цієї агенції, вони все вчасно та швидко оформлюють, передзвонюють, відповідають, навіть, уночі, все добре. →
В агентстві все було не погано, не на 10, на 8 балів із 10 можу їхню роботу оцінити, були якісь нюанси, вже точно не пам'ятаю які. →
У самому турагентстві дівчина дуже добре працювала. Мене повністю все влаштувало, все було на 10 з 10. По рейсах було все хвилина в хвилину, з перельотами жодних проблем. Екскурсії нам пропонували на місці, все що було, але ми нічого собі не підібрали і не скористалися пропозицією. →
Якість роботи нормальна, тільки нам ніхто не запропонував страховку на випадок затримки вильоту, а у нас якраз виліт та затримали на 8 годин. Не враховуючи цей серйозний нюанс, в іншому, нас влаштувала їхня робота. →
В принципі, все було добрим. Навіть із рейсами нам пощастило, що туди, що назад. Гарне агентство, гарний перевізник МАУ. Дуже добрі автобуси. Все просто чудово. Ми скористалися також екускурсіями та ними були задоволені. →
Ми задоволені агенцією, підбирали з ними тур, оцінити їх роботу можу на 9 з 10. З трансфером все було дуже добре, тому, правда, нам перенесли рейс і ми втратили цілий день, але це вже не залежить від агенції. →
Ми вже їздимо кілька років поспіль кілька разів на рік і саме з цим агентством. У нас не було жодних переносів та затримок рейсів. Завжди, коли літали цією компанією, жодних нюансів не виникало. →