Дата придбання послуги: 25 вересня 2013 Написано: 25 вересня 2013 |
Турфірма: RIVIERA (Кропивницький) Вид послуги: пакетный тур |
Ми купили пакетний тур до Єгипту з 3.08.2013 до 13.08.2013. Довго вибирали тур фірму в пріоритет ставили співвідношення ціна-якість. Перше враження про тур фірмі було позитивне, зустріли з посмішкою і в перший візит приділили нам більше 4 годин часу. Коли ми звернулися, то точно знали в який готель хочемо їхати, але оскільки ми відпочивали 2 сім'ями та 4 дітьми (хотіли поруч номери та аквапарк в готелі) нам запропонували хороший варіант за прийнятною для нас ціною. На цьому турбота про нас не закінчилася, чим ми були приємно здивовані. Дякуємо за хороший відпочинок! Процвітання і більше щасливих клієнтів!
Олю, дякую за ваш відгук! Він дасть нам хорошу нагоду подумати над наповненням туру Різдво поблизу Диканьки вже у 2017 році. Було приємно працювати з вами упродовж різдвяних свят. Щодо музею весілля та багато іншого, що ми показуємо під час екскурсій – самодіяльність це наше все! Без людей з ідеями, які люблять свою справу, не обходиться не один захід у нашому регіоні. Можливо, концепція "музею весілля" не дозріла до гарного рівня. Але відповідально заявляю, що робитимемо висновки та звертатимемо увагу як працівників музею так і відділів облдержадміністрації, які займаються туризмом. Ще раз дякую за відгук - він дуже важливий у нашій роботі.
Оля, спасибо за ваш отзыв! Он даст нам хороший повод подумать над наполнением тура Рождество близ Диканьки уже в 2017 году. Было приятно работать с вами на протяжении рождественских праздников. Относительно музея свадьбы и много другого, что мы показываем во время экскурсий - самодеятельность это наше все! Без людей с идеями, которые любят свое дело, не обходится не одно мероприятие в нашем регионе. Возможно концепция "музея свадьбы" не созрела до хорошего уровня. Но ответственно заявляю, что будем делать выводы и обращать внимание как работников музея так и отделов облдержадминистрации, которые занимаются туризмом. Еще раз спасибо за отзыв - он очень важен в нашей работе.