Відгук про турфірму RIVIERA (Кропивницький)

Неправда

Дата придбання послуги: 24 серпня 2013
Написано: 24 вересня 2013
1.0
Турфірма: RIVIERA (Кропивницький)
Вид послуги: пакетный тур

Читаю відгуки та дивуюсь. Туристична фірма сама пише пише відгуки. Всі сім відгуків одним людиною написані. Мабуть з метою реклами. А хочеться чути хоча б трохи правди. У серпні місяці звернувся до Вас з проханням знайти тур до Болгарії, або Турції на 7-10 днів для моєї сім'ї за нормальною ціною. Та й так не дочекався. Чи менеджер був некомпетентний, чи ще якась причина. Дякую Тез-туру за адресою вул. Велика Перспективна. Вони нам допомогли.

Коментарі (5) залишити коментар
аватар zimin80
zimin80

Олю, дякую за ваш відгук! Він дасть нам хорошу нагоду подумати над наповненням туру Різдво поблизу Диканьки вже у 2017 році. Було приємно працювати з вами упродовж різдвяних свят. Щодо музею весілля та багато іншого, що ми показуємо під час екскурсій – самодіяльність це наше все! Без людей з ідеями, які люблять свою справу, не обходиться не один захід у нашому регіоні. Можливо, концепція "музею весілля" не дозріла до гарного рівня. Але відповідально заявляю, що робитимемо висновки та звертатимемо увагу як працівників музею так і відділів облдержадміністрації, які займаються туризмом. Ще раз дякую за відгук - він дуже важливий у нашій роботі.

чт, 28 січ 2016, 11:50