Дата придбання послуги: 30 Січня 2014 Написано: 16 квітня 2014 |
Турфірма: RIVIERA (Кропивницький) Вид послуги: пакетный тур |
Пишу відгук для чайників. Пробігши агентствами Кіровограда стає ясно хто чим живе і дихає (ну ось ви знаєте, мямлять, залиште телефон ми вам зателефонуємо навіть з географією дружити не можуть набирають з вокзалів "менеджерів" хай хоч глобус вивчать або карту. Riviera думає і говорить правильно, Олександр навіть підкаже в якому готелі є сушарка .це важливо для лижників ,взяв Nosaleva haty зі сніданком,спуск поруч поїсти теж розповіли де, та ще 43 злотих. ковбасками або яйцями) пюре з гуляшем (порція як у колгоспі при СРСР) салат (капуста св.) і смачно, в Буковелі на ці гроші чай поп'єте може бути.
Дякую за ваш відгук ! Звертайтесь! Ми однаково уважні до туристів з пакетами преміум турів, стандарт, та економ!
Спасибо за Ваш отзыв ! Обращайтесь ! Мы одинаково внимательны к туристам с пакетами премиум туров , стандарт, и эконом !