Дата придбання послуги: 16 лютого 2013 Написано: 25 лютого 2013 |
Турфірма: Salo Tour (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Купив я два купончики в "Жоржі" (Львів) на 15.02 по акції на покупоні ( http://pokupon.ua/kiev/turizm/14926-vo-lvov-na-vyhodnye-za-289-grn-ekskursionnyy-tur- Львовские-выходные-проживания-пітанія-екскурсії-в-стоімості). Перед від'їздом з'ясувалося, що у Жоржі немає "ліжка для двох", тому ми житимемо у "Леотелі", але доплачувати не потрібно. Salo-Tour взяв паспортні дані. Сказали, що екскурсія об 11.00. Тільки ніхто нам не сказав, що точка збору в центрі Львова, біля пам'ятника "Короля Данила", і найприкріше, що ми там були зранку і повернулися до готелю до 11:00 саме звідти, щоби встигнути "на екскурсію". На ресепшені нам пояснили, куди їхати, викликали таксі, де з нас взяли за "туристичним тарифом" (але все одно дешевше, ніж у Києві) і таки наздогнали екскурсію.
Після цієї екскурсії дзвоню 0674025374 (саме за цим номером я спілкувався з цим тур-оператором), питаю, коли і де буде друга екскурсія? Там дуже здивувалися і обіцяли передзвонити через пару хвилин (усі бажаючі дивляться умови акції, де вказано 2 екскурсії, як на сайті покупона, так і на сайті туроператора). Я вже у Києві, а вони все ще дзвонять :)
"2 екскурсії по Львову з вхідними квитками у вартості" - за Личаківський цвинтар платили по 10 грн., собор Юра та "Висока вежа" таким чином безкоштовні
"Сніданок в одній із найкращих кнайп" - це виявляється сніданок у готелі - 3 смажених яйця политих кетчупом, два шматочки хліба. Готель назвати "одним з найкращих кнайп" - складно.
"Страхування туристів на час поїздки" – паспортні дані у мене брали, але де і хто мене застрахував і чи страхував взагалі – не знаю.
P. P. S. Номер у Леотелі коштує 480 грн., але можна торгуватися до 380 грн., екскурсії не дорожчі за 400 грн. з групи (у нас було 22 особи у групі). Таксі з залізничного готелю - 40-60 грн. Якщо хтось думає, що за 580 грн. я з'їздив на кулі – нічого подібного – ще й переплатив.
P. P. P. S. Дякуємо Львову, що незважаючи на прямий обман туроператора, все-одно вийшли чудові вихідні.