ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ SENTURIA
Я не раджу звертатися до цієї компанії. Всі живі люди і всяке може статися. Мені довелося повернути 2 квитки з великим терміном часу до вильоту (10-14 днів). За один квиток вартістю – 13 тис, до повернення – 6 тис рублів, а за другий вартістю 15900 руб – 3200. →
За пару годин до вильоту, виявилося, що випадково видалила електронні квитки з поштової скриньки, відновити не вдавалося. Зателефонувала до контакт-центру, і дівчина знайшла мої квитки на прізвище, бо номер броні я теж не пам'ятала. →
Послугами компанії задоволена, хлопці швидко справляються з проблемами і скільки б їм не назвали, відповідають дуже ввічливо). все роз'яснила та допомогла знайти))) →
Купили в сентурії квитки Київ-Москва, ціна була найнижча) Була тягомотина зі зміною дат вильоту, потім мені передзвонювали з відділу обслуговування клієнтів з чисто технічному питанню з приводу часу, зазначеного в квитку. →
Рано чи пізно (кому як пощастить), але будь-яка компанія відбувається збій. Нормальні компанії вирішують проблеми швидко і адекватно, а ось Senturia.ua залишить вас віч-на-віч з проблемою і ніхто з працівників вам не допоможе, розхльобувати всі наслідки будете самостійно. →