Дата придбання послуги: 04 Січня 2013 Написано: 05 Січня 2013 |
Турфірма: Senturia (Київ) Вид послуги: авиаперелёт |
Рано чи пізно (кому як пощастить), але будь-яка компанія відбувається збій.
Нормальні компанії вирішують проблеми швидко і адекватно, а ось Senturia.ua залишить вас віч-на-віч з проблемою і ніхто з працівників вам не допоможе, розхльобувати всі наслідки будете самостійно.
Я теж ризикував і сьогодні сталося ось що...
Гроші я відніс до банку ПІВДЕННИЙ (чорт би його подер), який усередині свого ж банку!! (З одного розрахункового рахунку на інший) не зміг вчасно переказати гроші (у п'ятницю).
Пишу повідомлення (в Senturia.ua), що мовляв так і так, з вини банку гроші вчасно не надійшли, але я маю квитанцію про оплату - зарахуйте оплату, бо до зняття броні залишилося мало часу.
Мені відповіли, що ця квитанція про оплату (банківська) для них нічого не означає і поки що грошей не буде на розрахунковому рахунку - квиток вони не випишуть, а оскільки попереду 2 вихідні дні, то тільки в понеділок вони думатимуть як можна повернути гроші.
Ось результат: ГРОШЕЙ НЕМАЄ (і коли вони повернуться нікому невідомо), КВИТКА НЕМАЄ, попереду вихідні та ЧАСИ НІ, а вам треба відлітати!
Залишається тільки підтертися квитанцією про оплату ГРІБАНОГО банку ПІВДЕННИЙ і радіти як вас підставили вони разом із SENTURIA.
Тобто агент, не отримавши гроші на розрахунковий рахунок, мав самостійно сплатити вам квиток? Можна тільки поспівчувати, у такій ситуації може виявитися кожен із нас... А банк не бажає відшкодувати моральних збитків?
То есть агент, не получив деньги на расчётный счёт, должен был самостоятельно оплатить вам билет? Можно только посочувствовать, в такой ситуации может оказаться каждый из нас... А банк не желает возместить вам моральный ущерб?
А чому компанія мала виписувати Вам квиток, якщо гроші до них прийдуть у кращому разі через 2 дні? Раптом Ви відкликаєте платіж і вони не отримають грошей? Із Сентурією ще не стикалася, але знайомі літали і все було норми. Якщо вони в правилах прописано за яких умов виписується квиток, всі претензії до банку. До речі, Південний останнім часом працює огидно, перед Новим роком 3 дні переводили гроші з рахунку на рахунок(((
А почему компания должна была выписывать Вам билет, если деньги к ним придут в лучшем случае через 2 дня? Вдруг Вы отзовёте платёж и они не получат денег? С Сентурией ещё не сталкивалась, но знакомые летали и всё было норм. Если у них в правилах прописано при каких условиях выписывается билет, то все претензии к банку. Кстати, Пивденный в последнее время работает отвратно, перед Новым годом 3 дня переводили деньги со счёта на счёт(((
Місяць тому я придбала електронні квитки в компанії Senturia і через 5 днів (через погіршення здоров'я моєї дитини, з ним я збиралася летіти до Тайланду) я звернулася до Senturia з проханням здійснити повернення квитків. Компанія попросила мене надати медичні документи про стан здоров'я моєї дитини та підтвердити мою з нею спорідненість. Я надала компанії всі документи у електронному вигляді, компанія прийняла заявку на розгляд. Минув місяць, компанія відповіла відмовою. Прочитавши відгуки на форумі про цю компанію, я переконалася, що все-таки, гроші за квитки повертають, але мені категорично дають відмову. В наявності -шахрайські дії авіакомпанії з метою безпідставного збагачення.
Месяц назад я приобрела электронные билеты в компании Senturia и через 5 дней (из-за ухудшения здоровья моего ребенка, с ним я собиралась лететь в Тайланд) я обратилась в Senturia с просьбой осуществить возврат билетов. Компания попросила меня предоставить медицинские документы о состоянии здоровья моего ребенка и подтвердить мое с ним родство. Я предоставила компании все документы в электронном виде, компания приняла заявку на рассмотрение. Прошел месяц, компания ответила отказом. Прочитав отзывы на форуме об этой компании, я убедилась, что все-же, деньги за билеты возвращают, но мне категорически дают отказ.На лицо -мошеннические действия авиакомпании с целью неосновательного обогащения.
увага!!!! шахраї!! зараз готую досудову претензію.
внимание!!!! мошенники!!!! в настоящий момент готовлю досудебную претензию.