Дата придбання послуги: 04 березня 2013 Написано: 06 березня 2013 |
Турфірма: Senturia (Київ) Вид послуги: авиаперелёт |
За пару годин до вильоту, виявилося, що випадково видалила електронні квитки з поштової скриньки, відновити не вдавалося. Зателефонувала до контакт-центру, і дівчина знайшла мої квитки на прізвище, бо номер броні я теж не пам'ятала. Дякуємо за роботу, з Вами приємно мати справу!
Я не раджу звертатися до цієї компанії. Шахраї
Всі живі люди і всяке може статися. Мені довелося повернути 2 квитки з великим терміном часу до вильоту (10-14 днів). За один квиток вартістю – 13 тис, до повернення – 6 тис рублів, а за другим вартістю 15900 руб – 3200. Я з таким неподобством ніколи не стикалася. А найголовніше, що цих грошей я не можу отримати. Спочатку вони розглядають заявку 3 дні, потім передають у бухгалтерію ще 5 днів, а потім чекайте 25 днів. На листи не відповідають. Краще вже в іншої компанії, нехай на тисячу дорожче, але спокійніше та надійніше
Бережіть свої гроші та нерви. Почитайте спочатку відгуки в інтернеті
Я не советую обращаться в эту компанию. Мошенники
Все живые люди и всякое может случиться. Мне пришлось вернуть 2 билета с большим сроком по времени до вылета (10-14 дней). За один билет стоимостью - 13 тыс, к возврату - 6 тыс рублей, а за второй стоимостью 15900 руб - 3200. Я с таким безобразием никогда не сталкивалась. А самое главное, что и этих денег я не могу получить. Сначала они рассматривают заявку 3 дня, потом передают в бухгалтерию еще 5 дней, а потом ждите 25 дней. На письма не отвечают. Лучше уж у другой компании, пусть на тысячу дороже, но спокойнее и надежнее
Берегите свои деньги и нервы. Почитайте сначала отзывы в интернете