ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TPG ТУРОПЕРАТОР
Якщо ви хочете зіпсувати свою відпустку та пити заспокійливі, то вам до TPG! 11.07.2024 відбувся автобусний тур Львів-Пефкохорі (Греція), коротко - компанія перенесла в останній день годину відбуття зі Львова, довелося здавати квитки і купувати нові до Львова(!), автобус і водії - простояли 4 години на п/п, водії не заплатили 10євро(!), тричі з'їжали з маршруту - водії не знали та шукали дорогу, у Болгарії вчинили ДТП, пощастило що без потерпілих(!), поліція затримала автобус разом із пасажирами на 5 годин(!) було б довше, якби пасажири не виступили перекладачами та юристами для врегулювання питання; Реакція туроператора – 0. →
Їхали через оператора TPG Автобус e.line tour – український перевізник Болгарія, Золоті Піски, Vemara beach Фірма у Болгарії - Teddy Cam Їздили з 06/08 по 16/08/23 нар. Пригоди почалися ще з відправлення автобуса. Годину відправлення перенесли на 1 годину раніше, а нас не попередили. →
Неідеальний туроператор, але ставлю п'ятірку, бо є з чим порівняти. З TPG ми їздили до Албанії. Бронювали номер у останній момент, тому переживали, що буде невдалий, але все було добре. Трансфер з аеропорту до готелю зайнявши 6,5 години туди та 4 години тому. →
Літаємо з ТПГ не вперше, все як завжди організовано чітко)) →
на численні скарги, компанія не відреагувала, надалі її послугами користуватися не буду →
Виліт із Жулян о 05:00 до Марса Алам вчасно, аеропорт був порожній, все швидко. Літак нормальний, давали лише воду, але було холодно, беріть одяг у літак. Трансфер до готелю та гід ???????? Назад теж все було бл. →
ШріЛанка прекрасна талана і відпочинок у ній не може затьмарити ніщо, хіба що робота тур оператора. Поміняли дати туру після підтвердження та 100% оплати, зрушили виліт 1 день. Мотивували скасуванням рейсу, але рейс регулярний Аір Арабія і він був брехня?) Але на цьому сюрпризи не закінчилися, зустрічаюча сторона в Шріланці і гід змусив людей після двох перельотів чекати автобус 1,5 години, примудрився посваритися з туристами в автобусі, поводився нахабно і хамською. →
Поїздка планувалася ретельно, переглядалися локації, відгуки. Ми з Києва та нам 50+. Після напруженої роботи в місті хотілося відвалятися тюленями на березі та в спокійному готелі без нічних дискотек. →
Жах! Не відпочинок, а мука, суцільна брехня Люди обходити TPG і meeting point десятою дорогою! Суцільний обман! Ми з чоловіком їздили до Туреччини неодноразово, але оскільки нас розвели цього разу, ще такого не було. →
Дякуємо TPG за зіпсовану відпустку! Купили тур в Аланію, отримали документи. TR 21079163. Після приїзду до Туреччини нам змінили готель та місто, без попередження! Завезли нас у селище Бельдібі, в жахливий готель! Це були явно не ті умови, за які ми заплатили! Так нас ще й обікрали в тому готелі (хтось із персоналу)! Ми вимагали, щоб нас переселили, але гіди сказали, що нам потрібно доплатити ще 125 $ за трансфер, який має бути наданий безкоштовно! Наступного дня нас переселили в інший готель, який знаходився поряд від попереднього та умовами не відрізнявся! Живлення було жахливе! Тому ми змушені були купити харчування в сусідньому готелі, щоб не померти з голоду! Кинули нас жорстко! Будьте обережні і 100 разів подумайте, перш ніж летіти через TPG!. →