Дата придбання послуги: 15 березня 2019 Написано: 26 червня 2019 |
Турфірма: TPG Туроператор (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Купили пакетний тур до Грузії у оператора TPG дешево. Купували у березні, тур із 4 по 11 червня. Залишилися дуже задоволені!
Відмінний готель Ire Palace у центрі старого Батумі. Щоправда, номер "економ" - крихітний, із вікном на сусідній номер. Намагалися змінити більш комфортний номер, запропонували Dbl (Deluxe) з доплатою 220дол. Відмовилися, т.к. планували у номері тільки ночувати.
Тур організований бездоганно. В аеропорту зустріли, через годину після приземлення були в готелі. Буквально за півгодини під'їхала співробітник TPG, запропонувала екскурсії. Дуже спокійно та ненав'язливо.
Трансфер до аеропорту подали без затримки.
Щодо організації туру до Грузії до TPG претензій немає.
А в Грузію я закохалася))
Типова замовлення в виконанні тпЖ !!! На цю вудку може клюнути тільки турист-початківець!!! Усі хто хоч раз спробував відпочинок від тпЖ обходять їх десятою дорогою. Шахраями вони були ними ж і залишилися))) тпЖ це дно Українського туризму, а Юличка Крисанова це вовк у овечій шкурі)))
Типичная заказуха в исполнении тпЖ !!! На эту удочку может клюнуть только начинающий турист !!! Все кто хоть раз попробовал отдых от тпЖ обходят их десятой дорогой. Жуликами они были ими же и остались ))) тпЖ это дно Украинского туризма, а Юличка КрЫсанова это волк в овечьей шкуре )))
вибачте, це не замовлення 100%) я дійсно реальний клієнт. начитавшись відгуків тут, чекала всілякої гидоти. довелося перевірити, чи є для мене броня в готелі. готель броню підтвердив, і я заспокоїлася.
але, читаючи тут відгуки, до Туреччини та Єгипту я з ними б не поїхала, у цьому напрямі є вибір туроператорів. я думаю, що ці напрямки просто недопрацьовані, хоча ТПГ це не виправдовує
извините, это не заказуха 100%) я действительно реальный клиент. начитавшись отзывов здесь, ждала всяческой гадости. пришлось проверить, есть ли для меня бронь в отеле. отель бронь подтвердил, и я успокоилась.
но, читая здесь отзывы, в Турцию и Египет я с ними бы не поехала, в этом направлении есть выбор туроператоров. я думаю, что эти направления просто недоработаны, хотя ТПГ это не оправдывает
І в Грузії тпЖ творить те, що в Туреччині та Єгипті: намагалися заселити в зовсім інший готель, а коли ми оселилися в готель, вказаний у ваучері, готелю не хотіли сплатити за проживання, довелося звертатися до поліції. Заселитися у свій готель у Батумі легше: відстані невеликі та мова все розуміють. У Єгипті ці варіанти не пройдуть. Так що це ще тпЖ, повна Ж!
И в Грузии тпЖ творит то же, что в Турции и Египте: пытались заселить в совершенно другой отель, а когда мы поселились в отель, указанный в ваучере, отелю не хотели оплатить проживание, пришлось обращаться в полицию. Заселиться в свой отель в Батуми легче: расстояния небольшие и язык все понимают. В Египте эти варианты не пройдут. Так что это еще то тпЖ, полная Ж!