ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TANGO TRAVEL ТУРОПЕРАТОР
ПРАВДИВИЙ відгук про ТАНГО ТРЕВЕЛ: гід Мар'яна згідно запропонованої програми провела опитування в автобусі щодо екскурсій, роблячи помітки олівцем-як виявилося потім-на екскурсії не набиралося кількість 20 чол і вони не були проведені, але про це стало відомо в результаті допиту гіда -Коли переїхали територію Венгриї і не зрозуміли, чого обминули Будапешт і запропоновану прогулянку, гід по мінімуму комунікувала з групою-більше група з гідом. →
Була приємно здивована тим сервісом, що надав туроператор Танго Тревел під час автобусного туру до Північної Македонії. Як було заявлено, автобус був єврокласу. Ноги нормально вміщувалися. Всю дорогу працював кондиціонер. →
Гарна компанія, хочу їх порадити для оформлення турів. Ми в них купували свій тур до Турції у досить негативий готель. Відпочили мені добре. →
Після другого чергового скасування туру фірми Акорд-тур, ми остаточно зважилися поміняти туроператора і спробувати щастя знову. Зупинилися на новорічному турі "Нідерланди. I Amsterdam", і поки що не прибули до точки відправлення були в якійсь напрузі. →
Їздили на Новий Рік 2020. Щоб не бути голослівним, опишу факти: - буквально перед поїздкою повідомили, що Вроцлава не буде, хоч він вказаний у програмі туру. Ніхто не вибачився. - виїзд зі Львова було затримано на 4 години. →
Реальний відгук про Танго Тревел або як не повестися на «Фейкову казку» Коротко -Це не казка, а найвідстійніший автобусний тур -за 6 днів більше 40 годин в автобусі, як їзди так і просто очікування -Гід не знає локацій через що поїздки на 2 з 5, все швидко, млякло а потім чекай на інших в автобусі -Гід не вивчав локації по приїзду і не поманив створювати казку, а просто пропадав на території -Програма красиво описана а по факту все набагато гірше і організатори самі не знають де добре, а куди краще не їхати. →
Дана турфірма абсолютно не турбується про комфорт своїх клієнтів. Купуючи автобусний тур будьте готові до того, що Ви везтимете сусіда, який сидить перед Вами, на своїх колінах. Місця для ніг взагалі немає (хіба що Ваш зріст 1. →
Категорично хочу відмовитись від співпраці з цим туроператором. Двічі вже потрапили у ситуацію, що скасовують тур, коли є наказ на відпустку. Не було запропоновано рівноцінної заміни туру. Було понесено витрати за придбані квитки на поїзд, за бронювання готелю, бо виїзд зі Львова. →
Наш тур називався "Від Ван Гога до Ейфеля". Мандруємо по Європі дуже часто, але послугами Танго тревел скористатися вперше (після численних невдач з іншим тур оператором). Все було чудово і організація туру і супровід і водії. →
Вибирала палаючий тур, тож у Танго Тревел звернулася випадково. Кваліфіковане доброзичливе обслуговування, оформлення документів (партнер - турфірма "Королівські подорожі") до туру "Мої голландські тюльпанчики" з 20 по 24 березня 2019. →