Відгук про турфірму Terra (Полтава)

'Шикарний' відпочинок у Криму.

Дата придбання послуги: 06 вересня 2013
Написано: 16 вересня 2013
1.0
Турфірма: Terra (Полтава)
Вид послуги: пакетный тур

«Терра» – жахлива туристична фірма. Керівник Неділько Зоя Григорівна по-хамськи ставиться до клієнтів. Коли йшлося тільки про організацію відпочинку, було обумовлено те, що відпочинок не зовсім стандартний, тобто не 7 днів, а 5. На що було сказано, що купіть путівку у нас і ми організуємо повернення до Полтави. Було внесено аванс. На дзвінки відповідали брутально. Обіцяли передзвонити і не передзвонювали. Було сплачено за Люкс. По приїзді до Криму мене Неділько інформує, що вона переплутала числа (таке враження, що немає календаря у людини), забрати вони нас можуть через 3 дні, ну ніяк через п'ять. Повертайтесь у Полтаву як хочете. У м. Судак нас поселили в звичайнісінький брудний номер, де брудна раковина, брудна душова кабіна, брудне скло і штори, розламаний чайник, не працює телевізор і т. д. Повторюся ціна встановлена ​​була на люкс. На телефонний дзвінок, Неділько відповіла, що я дзвоню не вчасно, щоб передзвонила. Наступного разу вона просто не взяла слухавку. А на телефонний дзвінок з іншого номера відповіла, що не розуміє, про що йдеться.. Так працює туритична фірма «Терра». Не звертайтеся, не ходіть, такого хамства, хитрощів та підлості не побачите більше ніде. Тільки там. Низький уклін, Зоя, за «шикарну» організацію відпочинку. Бажаю, щоб до Вас ставилися люди так, як ви до них, а послуги надавали так само, як ви надаєте. Вам клієнт – порожнє місце.