Дата придбання послуги: 06 серпня 2019 Написано: 13 серпня 2019 |
Турфірма: Terra (Полтава) Вид послуги: экскурсионный тур |
Я шокований такою організацією поїздки. Їздили на Федотову косу, проїзд сплатили у дві сторони. Вперед відправили нормальним автобусом, сказали за день до від'їзду передзвонити та дізнатися номер автобуса та час відправлення. Хамовита жінка на телефоні дослівно відповіла "що ви мені телефонуєте, ніколи вас не заберуть, там і залишитеся, хахаха" Це що взагалі за розмову з клієнтами? Де етика? Гаразд. . далі гірше. Надіслали відразу СМС з одним номером автобуса, пізніше ввечері з іншим. Відправлення о 17.00! Ми з сумками та маленькою дитиною 45 хвилин прочекали на спеці. Гаразд. . . Але коли прибув цей автобус ми були в шоці!!Старий,старий,сидіння тверді. Кондиціонер не працював! Нас з маленькою дитиною замкнули на гальорку, останній ряд, де не розкладається сидіння, заколисує, душно жахливо, на питання водієві як так? Він сказав-нічого не знаю, так написали, у мене були всі місця розподілені на наше агенство, залишалися тільки ці місця і вас в останній момент мені скинули, Ви взагалі не з нашого агенства, скаржтеся по приїзду їм, чесно хотілося поки їхали по приїзду піти і плюнути їм в обличчя і влаштувати скандал, але так втомилися по приїзду що вже нічого не хотілося, дорога була пекло! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦИХ ШАРЛАТАНІВ !!! Ніколи більше їх послугами не скористаємося, і всім знайомим передамо свої враження! Полтава місто маленьке, і незабаром про їх "сервіс" знатиме кожен!!!