Турфирма TimeToGo

Київ Анндрія Малишко 1, Готель Братислава (м. Дарниця)
(091) 9214363, (095) 0771661, (067) 9751661
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,7

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TIMETOGO

Відмінна фірма 10/10

10.0

За порадою друзів звернулися до компанії "Time to go". Їхали з дитиною 6 років, з наданих нам готелів порадили вибрати - Golden Beach Resort 4 *, в Хургаді, за що хочеться сказати окреме спасибі, Ірина! Ультра все включено, незважаючи на 4*- нам сподобалося все, а головне дитина була щасливою.

Непогана турфірма TimeToGo

8.0

Весь процес нашої поїздки компанією нам сподобався. Менеджер Ксенія відповідала у режимі он-лайн на всі наші запитання. Ми самі вибрали готель, до якого хотіли поїхати, але за заявленою ціною нас не влаштовував тур.

Чудова та професійна турфірма!

10.0

Добридень! Не вперше звертаємось до турфірми «Time To Go»! Відмінний сервіс та чудовий підхід до клієнтів! На морі відпочиваємо регулярно, 2-3 рази на рік і лютий 2019 року не став винятком )! Ми звернулися до цієї компанії, де нам швидко все підібрали за нашими побажаннями! Велике дякую Ірині та Марині – ви вмієте чути та слухати своїх клієнтів! Ваші поради щодо вибору готелю подарував нам чудовий відпочинок! І дякую, що запропонували варіант, який ми навіть не розглядали! Наші побажання справдилися на 100%.

чудова рекомендація готелю

9.0

Вже кілька разів літала з цією турфірмою, завжди послуги на найвищому рівні, все швидко та зрозуміло. Рекомендую своїм друзям. Менеджер Марина – просто золото! Знає всі нюанси готелів, радить співвідношення ціна-якість, оперативно відповідає на запитання.

Допомогли у виборі готелю, ціную Професіоналізм

10.0

Купували тур до Єгипту сім'я із трьох людей. Наймолодшому чоловічку 1 рік. Тому потрібно було врахувати всі нюанси перебування з крихіткою 10 ночей у середньому ціновому сегменті. Вони впоралися.

Відгук про турфірм TimeToGo

10.0

Їздили через турагенство TimeToGo. Чудове обслуговування, все було на висоті. Ми вже не вперше співпрацюємо з цією агенцією, тому жодних питань до них не виникало. Перенесення рейсів не було. Трансфер відмінним я назвати ще не можу, але все було, як завжди, хороший трансфер.

Середньо

6.0

Торішній досвід спілкування був загалом позитивним, звернувся до них ще раз. Вимоги були такими: готель з дайвцентром, високого рівня, з великою територією, оператор – не joinup, ціна ролі не грає.

Гарна компетентна турфірма. Рекомендую.

10.0

Гарна турфірма, компетентний консультант Марина, швидкий вибір туру. Відпочинок пройшов на ура. Ще звертатимемося.

Гарна турфірма

8.0

Уважний менеджер Усов Євген, швидкий підбір туру. З мінусів-в результаті замість фемелі отримали 2 номери без конекта.

Приємно працювати із професіоналами

10.0

Турфірму вибрала за відгуками. Менеджер Марина дуже чуйна, комунікабельна, професіонал своєї справи. На будь-яке запитання вона давала відповідь та докладні роз'яснення, надавала підтримку навіть у дрібницях у будь-який час дня та ночі.

1 2 3 4

Рейтинг турфірм Украины