Дата придбання послуги: 04 Січня 2014 Написано: 21 лютого 2014 |
Турфірма: TipTopTour (ТИПТОПТУР) (Сімферополь) Вид послуги: экскурсионный тур |
Купували тур "Три дні в Європі" за спеціальною пропозицією через туристичну агенцію ТипТопТур з 12 по 16 лютого. Тур хоч і коротенький, але дуже насичений програмами та емоціями з відвідуванням трьох найкрасивіших європейських столиць: Братислави, Будапешта та Відня. Агентство виправдало всі наші очікування на 100% і навіть більше. Вся інформація, яка давалася нам за програмою туру та умовами поїздки, була абсолютно оперативна, чітка та достовірна, завдяки чому у нас у подорожі не було жодних несподіваних сюрпризів. Готель у Братиславі "Chopin", в якому ми провели дві ночі, чудовий. Хоч він і заявлений як три зірки, тягне на всі тверді чотири. Номери чисті, комфортні, сніданки дуже добрі. Гурт загалом підібрався спокійний і адекватний, керівник групи великий молодець. Все дуже сподобалося. Привезли додому купу позитивних вражень, емоцій та фото. Плюс до всього, отримали мультивізу на цілий рік як відмінний бонус до відпочинку))).
Загалом, дякую хлопцям з агентства ТипТопТур, особливо В'ячеславу, за таку комфортну та цікаву поїздку. До нових зустрічей!!! Усім гарного відпочинку.
Оксана 21.02.2014р.