Відгук про турфірму TipTopTour (ТИПТОПТУР) (Сімферополь)

Відмінна поїздка від турфірми Типтоптур

Дата придбання послуги: 24 жовтня 2013
Написано: 13 грудня 2013
10.0
Турфірма: TipTopTour (ТИПТОПТУР) (Сімферополь)
Вид послуги: экскурсионный тур

Почнемо по порядку. Підібрали мені тур за всіма моїми побажаннями, а це не так вже й легко) Відповіли на всі питання. Телефонувала навіть у неробочий час іноді і мені відповідали на всі запитання, що дуже мене тішить))

Поїздка залишилася дуже задоволеною, незважаючи на наявність нічних переїздів. Побачила країни Балтії. Особливо сподобалася Естонія та Швеція (хоча дуже дорога). Не всі екскурсії брала, але багато оглядових екскурсій були дуже корисними та інформативними. Гід все підказувала (куди піти, що купити тощо). Привезла багато фотографій та подарунків, сувенірів та ще більше позитивних емоцій)

Спасибі величезне турфірмі Тіптоптур. Я тепер ваша постійна клієнтка))

Коментарі (1) залишити коментар
аватар nolqa
nolqa

З 23 - 29 листопада з турагентством ТипТопТур" я була в турі "Балтійський вікенд+Стокгольм". У тур я вирішила поїхати за днів вісімнадцять до початку поїздки. Дуже оперативно мені допомогло оформити поїздку агенство. Буквально за півдня всі документи були зроблені, при цьому я живу в Одесі, а агенція знаходиться в Сімферополі.Детально і уважно до мене поставилися співробітники агенції, домовилися про місця в автобусі.Передача документів через кур'єра.Дуже раджу всім "мати справу" з цим агенством!

пт, 21 лют 2014, 17:17

Інші відгуки про турфірму