Турфирма Tours & Tickets на Майдані ТЦ ГЛОБУС

Київ вул. Інституцька 2А, ТЦ GLOBUS 2 поверх (м. Майдан Незалежності)
(063) 6187709, (068) 6460862, (095) 7342336
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
8,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TOURS & TICKETS НА МАЙДАНІ ТЦ ГЛОБУС

8.0

Не можу нічого поганого сказати за це агентство. Не було жодних косяків чи накладок. Екскурсійна програма туру відповідала дійсності. Все було, як і заявляли. Мені сподобалося те, що в нашому турі були заявлені 4-зіркові готелі, але ми ночували в тих, де було вказано 5 зірок.

10.0

Все було добре в агентстві, коли ми звернулися до них по оформлення нашого туру. З усім допомогли і всі підказали. Оператором у нас був Тез Тур. По рейсах все теж було гаразд і вчасно.

9.0

Купували ми в TUI, але туроператор був Anextour. Нам затримали виліт на 7 годину. Нас попереджали, що рейс можуть затримати на три години, люди потім перекрили посадку на один рейс, ми ледве полетіли. Говорили що там щось із літаком, але що там насправді ніхто не знає.

5.0

Нам не сподобалося що виселення до 11 ранку, а виліт аж о 4 ранку наступного дня довелося весь цей час гуляти, це дуже було не зручно, і коли ми туди приїхали в нас уже день пішов, а заселилися ми лише на другий день о 4-й.

10.0

Дівчинка нас проінформувала про все, у мене перед новим роком не було особливо часу вибирати, тому я подивилася, що мене влаштувало за датами, зв'язалася з агентством, наступного дня приїхала та сплатила.

10.0

Купували в TUI собі тур в Шарм-ель-Шейх, допомогли вибрати готель для відпочинку з дитиною, відпочинком ми залишилися більш ніж задоволені. Менеджери знають свою роботу та дуже якісно її виконують.

5.0

Менеджери турагенства погано поінформовані про актуальну інформацію та вводять в оману інших туристів, тому ставлю їм 5 балів.

2.0

Тур нам продали, у нас була ситуація з пожежею в готелі, представник TEZ tour зібрав свою групу і переселив відразу в сусідній готель, ми коли пробували додзвонитися до TUI ми не могли додзвонитися вимкнені номери, коли ми змогли додзвонитися до них о 7 ранку.

7.0

Ми з ними не вперше працюємо, вони нас про це попереджали, але ми спочатку платили їм за 7 ночей. Довелося продовжувати готель так, як виліт о 12-й ночі, а виселили о 12-й дні, але ми не ображаємося все було добре.

10.0

Дівчата чудово все оформили. Ми купували тур на двох, нам попалася хороша ціна в цьому агентстві Royal Aqua Park Resort 5* і ми поїхали. На боці України проблем не було жодних. Нам не сподобалося, як спрацював готельний гід і все.

1 2 3 4 5

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми

• 9.2
    Itour
    ул. Костёльная, 5, оф 3 (м. Майдан Незалежності)
  • Studentland
    ул. Михайловская, 15 (м. Майдан Незалежності)
  • Squirrel
    ул.Прорезная,9,оф.1 (м. Хрещатик)
  • 9.7
    MIA Travel
    ул. Михайловская, 20-Б, оф.3 (м. Майдан Незалежності)
  • Терра Інкогніта
    вул. Мала Житомирська 16/3, оф.4 (м. Майдан Незалежності)
  • Усі турфірми Київ